News

Komentari 74

Policajac priznao da već 19 godina živi kao transrodna žena zarobljena u muškom tijelu

Policajac priznao da već 19 godina živi kao transrodna žena zarobljena u muškom tijelu

Skye Morden (44) napokon je skupio hrabrost i otkrio javnosti da već godinama živi kao transrodna žena...

Skye Morden (44) rođen je kao muškarac, no godinama živi kao transrodna žena. Nakon 19 godina napokon je otkrio svoju tajnu javnosti, prenosi The Sun.

Ovaj 44-godišnjak otkrio je kako mu je najveći izazov bio priznati svojim kolegama na poslu da godinama živi kao transrodna žena. 

- Uvijek sam znala da mi je suđeno da budem žena. Nisam se osjećala lagodno u svom tijelu te već godinama živim kao žena. Ovu sam tajnu skrivala godinama od svojih kolega, obitelji i prijatelja, no konačno sam se okuražila i odlučila priznati svima tko sam zapravo ja - izjavio je transrodni policajac.

Cijeli proces otkrivanja njegovog pravog identiteta započeo je nakon odvajanja od njegove žene iz nepoznatih razloga prije dvije godine. 

Policajac otkriva kako se pri otkrivanju susreo s puno negativnih komentara, no posebno ga veseli što su ga kolege na poslu, obitelj i prijatelji podržali i dobro prihvatili. 

- Suočio sam se s prijezirom i zlostavljanjem online trolova kada sam otkrio svijetu svoje pravo lice. No, sve sam to lakše prebrodio zbog velike potpore i pomoći mojih kolega na poslu koji su mi pomogli prebroditi ovu oluju - dodao je Skye.

Policajac Morden pridružio se policiji 2001. godine. Od tada pa sve do danas može se pohvaliti zavidnom karijerom.

Iako je o ovoj odluci dugo premišljao, kaže da ne žali zbog učinjenog te priznaje kako su mu uvelike pomogli članovi LGBTQ zajednice preko raznih društvenih mreža.

 

Najčitaniji članci