Obavijesti

News

Komentari 48

Policajci Marin i Jelena uhvatili su naoružanog razbojnika

Policajci Marin i Jelena uhvatili su naoružanog razbojnika
1

Zagreb: Policajci Marin Trstenjak i Jelena Kuleš iz VI. Policijske postaje Remetinec uhvatili su u listopadu naoružanog razbojnika koji je orobio benzinsku postaju

VIDEO

Zagrebački policajci Marin Trstenjak (30) i Jelena Kuleš (23) iz VI. Policijske postaje Remetinec uhvatili su u listopadu muškarca koji je pod prijetnjom oružja opljačkao benzinsku postaju na Aveniji Većeslava Holjevca, te se zatim dao u bijeg. Počinjena šteta je bila oko 100.000 kuna.

- Taman smo bili na Zagrebačkoj aveniji te se smo vraćali sa zadatka, bilo je par minuta prije ponoći. Putem veze iz auta smo primili dojavu da je izvršeno razbojstvo na OMV benzinskoj postaji. Odmah smo se uputili tamo i počeli pretraživati teren u naselju Siget pokraj kojeg je izvršena pljačka - prepričava Trstenjak koji je u policiji šest godina. Uskoro su vidjeli muškarca koji je trčao i pritom bacao nepoznate predmete. Znali su odmah da je to razbojnik s benzinske.

- Počeli smo mu se približavati, ali on se dao bijeg. Nije daleko dospio, jer smo ga brzo uhvatili, a on se nije opirao. Za pištoljem nije posezao – rekla je Kuleš. Hrabri i brzi policajci su cijelu akciju izveli u svega 15 minuta.

Trstenjak kao svoj najgori slučaj ističe hvatanje naoružanih razbojnika koji su bježali autom. Kaže da nikad ne saznaš što se može dogoditi i da stalno moraš biti na oprezu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svaki put razmišljam o posljedicama. Stvari se mogu preokrenuti u sekundi – kaže Trstenjak, dodajući da određena doza straha uvijek postoji i da je lud onaj koji se ne boji. Obitelj i prijatelji su se već navikli na njihov posao koji ponekad može biti zaista opasan, ali im nije svejedno kada se njihovi najmiliji susretnu oči u oči s naoružanim razbojnikom. 

Marin i Jelena su naši policajci mjeseca jer su u samo 15 minuta uspjeli uhvatiti naoružanog razbojnika i spriječili ga da pobjegne s plijenom vrijednim oko 100.000 kuna.




Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?