Obavijesti

News

Komentari 12

Policajci u dolini Neretve se pobunili protiv povratka kolege

Policajci u dolini Neretve se pobunili protiv povratka kolege
1

Sud je vratio na posao problematičnog policajca Gorana Franića. Kolege iz PU dubrovačko-neretvanske prijete "bacanjem" opasača i odora ako se vrati na posao

VIDEO

Policajac Goran Franić izazvao je pravu pomutnju u PU dubrovačko-neretvanskoj.

Naime, Franić, prema pričama svojih kolega poznat kao "problematičan" policajac, uskoro bi se nakon suspenzije, trebao vratiti na posao. To je izazvalo pravu paniku kod njegovih kolega koji prijete skidanjem opasača i odora ako se Franić vrati.

Franiću 21. ožujka na Općinskom sudu u Metkoviću počinje suđenje zbog prijetnji. A prijetio je ni više ni manje nego načelnicima granične i prometne policije. Jednom je navodno rekao da će mu pregaziti dijete u kolicima, a drugom je prijetio da će ga ubiti.

Vožnja u pijanom stanju i prijetnje smrću

Ali to je samo dio priče. Njegovi kolege kažu da je prvi put bio suspendiran još 2011. godine kad je pijan vozio auto. Kažu i da je nekoliko puta odbijao alkotest i test na droge, a viđen je i u društvu narkomana. Njegovi kolege kažu i da je bahat i bezobrazan, te prava sramota za policajca.

Inače, nakon suspenzije 2011. godine, suspendiran je i u srpnju prošle godine kad je opet pijan vozio auto te prijetio smrću načelnicima. Tada mu je Disciplinski sud izrekao kaznu prestanka rada u državnoj službi, ali se Franić žalio i Drugostupanjski disciplinski sud ublažio mu je kaznu na uvjetnu, na 12 mjeseci zabrane rada u službi.

Franić je na suspenziji do izvršenja tog rješenja, pa bi se uskoro mogao vratiti na posao.

Do Gorana Franića nismo došli, ali iz izvora bliskih njegovoj obitelji tvrde da su sve to laži i objede:

- Oni su jedna čvrsta i poštena obitelj, a sve te laži otkrit će se u sudskom postupku. Protiv njega su tri čovjeka, zna se koja i zašto, i sve će uskoro izići na vidjelo, rekao nam je prijatelj obitelji Franić. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"