Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Policajcima se nacerio i stisnuo gas: Vozio 'slalom' kod Rijeke!

Vozač crnog Audija BiH registracija prepunog putnika jurio je u subotu oko 13.30 sati autocestom Zagreb-Rijeka. Negdje oko Čavla spazili su ga policajci te im je bio sumnjiv

Foto: Riječan.in
64 komentara

Pokušali su ga zaustaviti, no vozač (27), državljanin BiH, se oglušio o njihove sirene i bljeskalice pokušavajući pobjeći. Kako doznajemo, vozio je slalom gotovo 3,5 kilometra ugrožavajući sve sudionike u prometu, a kad su se policajci poravnali s njim, bezobrazno im se nacerio i još jače stisnuo gas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vozeći 160 km/h ili više došao je do zavoja gdje je nadvožnjak Svilno. Zbog prevelike brzine tamo se zabio u Kiju Ceed, koja mu se našla na putu. Udarac ga je odbacio na zaštitnu ogradu, nakon čega se vozilo zarotiralo. Vozač je tad ostavio vozilo i pokušao pobjeći pješke, no policajci su ga uspjeli zaustaviti. Prava je sreća da u svemu nitko nije teže ozlijeđen.

Policija je na mjestu nesreće obavljala očevid te utvrđivala identitete putnike iz Audija nakon čega slijedi kriminalistička obrada protiv vozača za kojega se sumnja da je krijumčar ljudima. Navodno je migrante pokušavao dovesti do granice sa Slovenijom, piše Riječanin.

U autu je prevozio pet ljudi, od kojih je jedno dijete koje su prevezli u bolnicu iz preventivnih razloga. Identitete tih ljudi i njihov status boravka u Hrvatskoj policija još utvrđuje.

Foto: Riječan.in

To je druga potjera u manje od 24 sata. U petak oko 15,35 sati, na Istarskom ipsilonu, policajac je zapucao iz službenog pištolja kako bi otklonio izravnu opasnost koja mu je prijetila. I tad su policajci primijetili sumnjivu Škodu koja je vozila prema Pazinu za koju su imali informacije da je povezana s krijumčarenjem ljudi. Vozač je odbio stati na njihove signale i nastavio juriti do dijela ceste gdje su radovi i vozi se samo jednim trakom.

Å ibenik: Pojačane kontrole na ulazima u grad zbog utakmice Å ibenika i Hajduka SKRIVAO SE KOD HUMA Uhitili Slovenca koji je švercao ljude i krenuo autom na policiju

- Vraćala sam se s posla i kod vijadukta Mrzlići smo morali stati zbog radova na cesti. Bila je kolona od nekoliko vozila iza nas. U jednom trenutku sam u retrovizoru vidjela Škodu slovenskih registracija kako nas pretječe, iako se semafor otvorio za one koji su išli iz suprotnog smjera. Nastala je panika - ispričala je očevitkinja potjere.

Ugledala je muškarca u civilu kako puca prema Škodi. Nije odmah znala da je riječ o policajcu. Iz policije su izvijestili kako je vozač stao te su iz Škode izašla četiri putnika. Policajac je prišao vozilu, a vozač je vozilom krenuo na njega. Tad je policajac zapucao u gume. Nitko nije ozlijeđen. Četiri migranta s Kosova pronašli su u petak poslijepodne na području Roča, a vozača u subotu ujutro kod Huma.

Možda vas zanima i ovo:
Message