Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Policajcu pozlilo na Jovićevu ispraćaju, umro u vozilu Hitne

Policajcu i dragovoljcu Domovinskog rata Juri Dropuliću pozlilo je tijekom sprovoda, a preminuo je u kolima Hitne pomoći. Njegov pogreb bit će u petak u 14 sati

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell/Facebook
41 komentara

Na posljednjem ispraćaju junaka Domovinskog rata, Davora Jovića, dogodila se još jedna tragedija - preminuo je njegov prijatelj Jurica Dropulić.

Jurica Dropulić 1967-2017 Policajac,Dragovoljac domovinskog rata. Sprovod će se održati sutra u 14.00 sati Petak u Velikom Prologu,žalovanje je od 13.00 sati.

Posted by Vrgorački portal on 29. studenoga 2017

Policajcu i dragovoljcu Domovinskog rata pozlilo je tijekom sprovoda, a preminuo je u kolima Hitne pomoći.

- Pogreb Davora Jovića, osiguravali smo s vozilom Hitne pomoći i liječničkim timom, u koloni je pozlilo jednoj osobi, koju od ranije znamo jer je imala probleme s visokim tlakom. Čovjek je doživio infarkt, krenuli smo s njim u KBC Split, no nažalost preminuo je u Ravči, na putu za Split - kazao je za Slobodnu Dalmaciju dr. Mate Kasalo, voditelj vrgoračke Hitne pomoći.

Pogreb policajcu Dropuliću, kako nam je rekao njegov zapovjednik Iko Kalajžić, bit će u petak u 14 sati u Velikom Prologu.

Pokopan je naš Heroj,sprovod kakav vrgorski kraj još nije vidio.Brojni pripadnici 4.Brigade,brojni veterani,brojni mješ...

Posted by Vrgorački portal on 29. studenoga 2017
Možda vas zanima i ovo:
Message