News

Komentari 2

Policajka plakala jer nije dobila sendvič: Za sve je 'kriv' Floyd

Policajka plakala jer nije dobila sendvič: Za sve je 'kriv' Floyd

Preko Facebooka je zatražila solidarnost građana te tvrdi da joj je usluga namjerno uskraćena jer je policajka, a biti dio policije u SAD-u u vrijeme prosvjeda protiv rasne diskriminacije, kako kaže, nije lako

Stacy Talbert, inače zamjenica šerifa u Georgiji (SAD) objavila je na svom Facebook profilu video u kojem se žali kako je u McDonald'su naručila kavu i Egg McMuffin, a dobila samo kavu.

- Naručila sam hranu preko aplikacije i otišla je pokupiti autom, ali prvo sam morala čekati narudžbu, a kad sam dobila samo kavu bez sendviča, zaposlenici su mi rekli da se uopće ne trebam zamarati hranom jer sam sada previše uzrujana da bi je uopće primila - ispričala je uplakana policajka.

POGLEDAJTE VIDEO Policajka ima 'živčani slom':

Preko Facebooka je zatražila solidarnost građana te tvrdi da joj je usluga namjerno uskraćena jer je policajka, a biti dio policije u SAD-u u vrijeme prosvjeda protiv rasne diskriminacije, kako kaže, nije lako.

Stacy je za sve okrivila 'stanje u Americi' i antirasne prosvjede zbog ubojstva Georgea Floyda, iako su joj iz restorana poručili da joj nisu uskratili uslugu i da je ostavila pozitivnu osvrt na zaposlenicu s kojom je pričala. Njenu 'teoriju urote' podijelilo je i Donald Trump Jr., sin američkog predsjednika.

 

Najčitaniji članci