Obavijesti

News

Komentari 51

Policajka Tamara pred obitelji rekla kako neće dugo živjeti

Policajka Tamara pred obitelji rekla kako neće dugo živjeti
6

Tamara Raosavljević (21) poginula je u nedjelju u prometnoj nesreći u Međuriću kraj Kutine. U ponedjeljak su uhitili kolegu Željka S. koji je Fiat vozio s 0,75 promila

VIDEO

Majka Gordana, otac Stevo, očuh Željko, kao i sestre Marijana (26) i Anamarija (11), još ne mogu prihvatiti da njihove najmilije Tamare više nema. Policajka Tamara Raosavljević (21) poginula je u nedjelju u prometnoj nesreći u Međuriću kraj Kutine. Kolega policajac Željko S. s 0,75 promila vozio je Fiat Bravo u kojem je bila i Tamara. Zabili su se u rasvjetni stup i sletjeli u odvodni kanal. Tamara je poginula.

Cijeli njezin kratki život bio je vezan uz policiju. i dečko joj je policajac, Tamarina majka Gordana

- I dalje živi u našim srcima i mislima. Pred očima su nam njezin lik, smijeh i utješne riječi za svakoga... Ali nas više neće moći zagrliti - govorila je Tamarina očajna majka, koju smo jučer zatekli ispred kuće. 

Gordana je ponavljala kako se njezina kći Tamara ponosila policijskim poslom. Odradila je pripravnički staž i uskoro je trebala polagati državni ispit. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Cijeli njezin kratki život bio je vezan uz policiju. Čak joj je i dečko Dubravko policajac u Dvoru. Trebali ste je vidjeti na promociji na Akademiji. Bila je ponosna, toliko se radovala. Bila je puna života - kroz plač kaže majka Gordana. Posljednji put kćer je vidjela u četvrtak kad je odlazila u dnevnu smjenu. 

- Kao da je slutila nesreću - kaže majka prepričavajući nedavni razgovor s Tamarom. Rekla joj je kako neće dugo živjeti.

- Rekla sam joj da ne priča gluposti jer je još mlada i ima tek 21 godinu. Rekla je: ‘Dragi moji, ja sam policajka. Može me neki kriminalac ustrijeliti, a možda stradam i u prometu jer sam i u službi stalno na cesti’. Nažalost, njene proročanske riječi su se ostvarile - dodala je utučena majka Gordana.

Tamara i kolega Željko, kojemu je trebala biti vjenčana kuma, u nedjelju su se vraćali iz Dvora. Nisu se zaustavili u Kutini, gdje žive, nego su produžili u Pakrac. Vjerojatno su željeli posjetiti Željkovu trudnu djevojku. Ona u pakračkoj bolnici čuva trudnoću.

Željka su u ponedjeljak priveli istražnom sucu u Sisku. Još pokušavaju utvrditi zašto su se zabili u rasvjetni stup. Sumnjaju da mu se prispavalo nakon noći na dužnosti.

Obitelj je potresena

U kući Tamarine obitelji u ponedjeljak je tugovala cijela obitelj. Majka kaže kako je Tamara obožavala posao i jedva čekala položiti državni ispit.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a