Obavijesti

News

Komentari 68

Policija ga zna otprije: 'Mahao je nožem i rezao koga je stigao'

Policija ga zna otprije: 'Mahao je nožem i rezao koga je stigao'
12

Riječ je o mladiću koji je već tijekom osnovne škole počeo dobivati prekršajne i kaznene prijave. Osnovnu je jedva završio, a iz srednje Industrijsko-obrtničke dvaput je izbačen

VIDEO

Mi smo već bili u klubu, kad je došao on s nekoliko prijatelja. Ja ga ne poznajem, ali znam dvojicu drugih. Oni su sjeli za šank, mi smo bili za stolom. U jednom trenutku do nas je došao jedan od njih. Nastalo je komešanje, ispričao je jedan od ozlijeđenih mladića iz Ćeralija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policija i dalje istražuje maloljetnika koji je izbo nožem šest mladića u Slatini Više na http://bit.ly/2yBmSwq Reporterka: Danijela Mikola

Posted by 24sata on 25. rujna 2017

On je kobne nedjelje ujutro bio u noćnom klubu Gambino u Slatini, u kojemu je D. A. (17) iz Slatine nožem ozlijedio šestoricu mladića u dobi između 17 i 20 godina. A. P. (17) najgore je prošao te je i dalje u virovitičkoj bolnici s teškim ozljedama.

- Rekao sam mu da otiđe smiriti svoje dečke, a ja ću svoje. I on je otišao. Minutu nakon toga u klubu je nastao metež. Vidjeli smo tog D. A. s nožem u rukama kako bijesno maše lijevo-desno oko sebe. Neki su jaukali, neki su bili krvavi, a neki bježali iz lokala. Ja sam mu prišao u namjeri da ga udarim, ali on me ubo u donji dio leđa. Još ga je netko uspio udariti, on je pao, ispao mu je nož, ali ga je on opet dohvatio i počeo bježati. Vidio sam da ga je bacio i pokazao policiji gdje - prepričao nam je krvavi sukob.

On, kao i ostali mještani Ćeralija, uvjereni su da je razlog sukobu netrpeljivost domaćih Slatinjana prema došljacima, koji su se u okolna sela doselili prije 25 godina.

Policija je potvrdila kako je napadač njima od ranije dobro poznat. Riječ je o mladiću koji je već tijekom osnovne škole počeo dobivati prekršajne i kaznene prijave.

Osnovnu je jedva završio, a iz srednje Industrijsko-obrtničke dvaput je izbačen, i to zbog destruktivnog ponašanja, ali i izostanaka. Kako doznajemo, u travnju ove godine D. A. je upao u školski praktikum tijekom nastave i suzavcem pošpricao oči dvojici prijatelja. Sva trojica završili su u bolnici, a D. A. je dobio i sudsku zabranu prilaska školi do okončanja sudskog postupka. Među mladićima koje je izbo u klubu za vikend bila su i trojica koja su išla s njim u školu te koje je već i ranije napadao.

Otac A. P. (17), najteže ozlijeđenog mladića, zahvalan je liječnicima koji su učinili sve kako bi spasili njegova sina.

- Svoju djecu učim da silu ni Bog ne voli te da se sve uvijek može i treba riješiti mirnim putem. Kad sam čuo da mi je dijete na operacijskom stolu ne znajući hoću li ga zateći živog, vozio sam iz Njemačke osam sati bez predaha - ispričao je.     

Napadaču istražni zatvor

Istražna sutkinja bjelovarskog Županijskog suda, Dajana Barberić Valentić u ponedjeljak je u večernjim satima nakon saslušanja, osumnjičenom 17-godišnjem mladiću iz Slatine, prihvatila prijedlog ŽDO iz Bjelovara, i odredila mu istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog dva kaznena djela. Zbog pokušaja ubojstva i šest kaznenih djela teške tjelesne ozljede u pokušaju. Istražni zatvor mu je određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i zbog eventualnog ponavljanja kaznenog djela. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.