Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija ima snimke, ali se na njima ne vidi tučnjava?

Htjeli sve zataškati: Voditelj smjene tri dana nije izvijestio načelnika policije Ćelića o premlaćivanju mladića. I drugi su mu policajci lagali o tučnjavi...

A. Thomas
Foto: A. Thomas
17 komentara

Policajac K. M. idućih će mjesec dana provesti u pritvoru. Odredio je to istražni sudac u Karlovcu kako policajac ne bi utjecao na svjedoke. Terete ga za nanošenje teških ozljeda Alenu Ajkiću (20), kojeg je navodno pretukao s trojicom kolega na benzinskoj postaji u Karlovcu. Kako pouzdano doznajemo, policija ima snimke nadzornih kamera s benzinske postaje na kojoj su se policajci u civilu potukli s Ajkićem i njegovim prijateljima. No na snimkama se navodno ne vidi tko je koga i čime udarao. Vidi se kako Ajkić kupuje bon i kasnije ozlijeđena nosa hoda benzinskom postajom i zove s mobitela. Doznajemo i da su policajci pokušali zatajiti tučnjavu načelniku Josipu Ćeliću.
Kao što su i najavili, otac i majka Alena Ajkića angažirali su odvjetnika Željka Olujića. Predsjednik Ivo Josipović zadovoljan je što je MUP brzo reagirao i istražio slučaj. Smatra nedopustivim da policajci prekoračuju ovlasti i primjenjuju prekomjerno nasilje.

Možda vas zanima i ovo:
Message