Obavijesti

News

Komentari 2

Policija istražuje peti napad nožem u Londonu u četiri dana

U ponedjeljak je premijerka Theresa May održala poseban sastanak kako bi raspravili moguća rješenja za suzbijanju velikog porasta napada nožem

VIDEO

Londonska policija u utorak je priopćila kako istražuju peti po redu napad nožem u četiri dana u istoj četvrti na sjeveru Londona, a vlasti se pokušavaju uhvatiti u koštac s velikim porastom takvih napada u Velikoj Britaniji.

Četiri žrtve su izbodene s leđa tijekom vikenda u okrugu Edmonton na sjeverozapadu Londona, a istražitelji kažu kako vjeruju da napad nije povezan s terorizmom.

Dvojica muškaraca su uhićena pod sumnjom za nanošenje teških ozljeda te su pritvoreni. U petom napadu izboden je 30-godišnjak. On je pronađen u  utorak rano ujutro s ozljedama opasnim po život i prebačen je u bolnicu.

"Vjerujem da su događaji tijekom vikenda izazvali veliku zabrinutost u zajednici te da će ovaj incident izazvati još više panike", rekao je detektiv Luke Marks.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Za sada ovaj incident nije službeno povezan s ostalim napadima, ali lokacija i način napada zabrinut će javnost", dodao je Marks.

U ponedjeljak je premijerka Theresa May održala poseban sastanak kako bi raspravili moguća rješenja za suzbijanju velikog porasta napada nožem.

U 2018. godini u Engleskoj i Walesu bilo je 285 smrtonosnih napada nožem, najviše otkako se počela voditi evidencija prije više od 70 godina, pokazale su službene statistike prošlog mjeseca.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji