Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

"Policija je falsificirala fakturu o tome da mi je plaćen odmor"

Linić je u emisiji Otvoreno rekao da je policija falsificirala fakturu sina njegove supruge u kojoj piše da mu je "neka firma platila godišnji odmor na njegovu brodu"

Komentari 103 Prikaži odgovore
Popularni
 • Popularni
 • Od najstarijeg
 • Od najnovijeg
 • Avatar svejedobro
  svejedobro

  Vjerujem da su ga pratili i da su mu podmetali jer bilo koja vladajuća garnitura do sada koristila je policiju, DORH i USKOK za obračune sa političkim neistomišljenicima. Danas je opasno zamjeriti se ili zviždati...

  8 Petak, 11.09.2015. u 07:26
  • Default avatar - RXM40

   RXM40: biti će opasno i misliti ako nam policajac postane premijer.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 07:58
  • Avatar svejedobro

   svejedobro: Ne znam za to, ali u svakom slučaju postoje izbori da ga se smijeni s vlasti...

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:09
  • Default avatar - Sthanga Železni

   Sthanga Železni: Ma treba svim politikusima oduzeti imovinu čista računica, kaj si naslijedio+plaća i višak na bubanj pa kad dokažeš da je tvoje i da si to pošteno zaradio vratimo ti, a ne ovak ak bok

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:51
  • Avatar svejedobro

   svejedobro: Imali bi višak u proračunu, mislim da na tom testu većina pada!

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 09:27
  • Default avatar - Sthanga Železni

   Sthanga Železni: Da pali pa 99% bi javnim prijevozom na posel jbt hahaha aj bok

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 09:35
  • Default avatar - liliana

   liliana: Da su ga pratili i istraživali onda bi našli ono šta je radio.Nije on mala beba,vidjet će se kad tad.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:04
  • Default avatar - liliana

   liliana: Umočen je on debelo samo mu nitko ništa ne može jer su i drugi.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:06
  • Avatar svejedobro

   svejedobro: Ima on adute u rukavu pa se ne usude jer bi i sebe usosili...

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:13
 • Avatar colonelo
  colonelo

  ... gledam i slušam sinoć gospodina Vitomira Bijelića- čovjeku neugodno što mora "po službenoj dužnosti" braniti crvene pokvarenjake jer zna da zloporabe policiju u partijsko-političke svrhe ima i da je usmjerena na sve što nije partijsko ... možda se i ...prikaži još! boji jer zna na što je crvena "ranjena zvijer" sve spremna ... siguran sam da će kad tad ovakvi kao što je gospodin Bijelić otkriti javnosti sve pokvarenosti ranka ostojića i gazde mu milanovića ... strava ...

  Petak, 11.09.2015. u 07:17
 • Default avatar - Gordana Firšt
  Gordana Firšt

  Jučer na Otvorenom je policijski vrhovnik sam priznao da mu je neugodno slušati Linićeve optužbe, cijelo se je vrijeme crvenio i nije mu bilo lako. Zna on dobro tko tu i što radi, ali ne će priznati, ( odletio bi ...prikaži još! odmah s posla). Ali Linić nije čista osoba, zato je bio i prije na tapeti. Ovo što ga svi promatraju više je zbog toga, da se vidi nije li netko od vladajućih tu upetljan. A vjerovatno je, inače bi mu već zavrnuli šiju.

  Petak, 11.09.2015. u 08:58
 • Avatar perijeleti
  perijeleti

  Proganjati politicke protivnike a narocito one koji se drznu javno prozvati vlast ili partiju kod nas je praxa koju sdp i njeni vozdovi vode decenijama.Poduzi je broj onih koje su partija koja je momentalno na vlasti uz pomoc medija,policije,pravosudja itd... ...prikaži još! proganjala i na javni linc prozvala a da za to nicim nisu zasluzili osim sto nisu mislili kao oni ili su njihove prijestupe javno obznanili.

  4 Petak, 11.09.2015. u 07:03
  • Default avatar - RXM40

   RXM40: točan opis buduće Karamarkove vlade.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 07:19
  • Default avatar - gismund

   gismund: poznato je kako je partija "pakovala" politčkim protivnicima od rata pa do samostalne hrvatske, pogotovo se jasno sjećamo hrvatskog proljeća i progona hrvatskih intelektualaca! na žalost, iako se državno uređenje promijenilo, izgleda da se u glavama partijaša ništa nije promijenilo, ...prikaži još! samo su postali suptilniji i lukaviji

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:02
  • Default avatar - zaokica

   zaokica: i takve ljude hrvati jos biraju na vlast pa naravno sve su to oni koji jos uvjek dobro zive na racun bivse ideologije.Gledam na HTV(radmanova i rezimska tv)samo intervijue sa onim jadnim bakicama koje ce dobiti 300 kuna sretne a ...prikaži još! jadne su mirovinu u onom sistemu zaradile a zoka kupuje glas sa jednorocnom potporom.Da poveca mirovine za stalno pa i ja bih glas dao tom prevarantu

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:26
  • Default avatar - liliana

   liliana: Da,najlakše je reći proganjanje političkih protivnika,a gdje lova.Nemojte milim vas svi su oni umočeni od Bandića Linića na dalje.Da Sinčić dođe na vlast sve bi se otkrilo.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:08
 • Default avatar - Deleted user
  Deleted user

  Cudnim metodama se, ako je istina, sluze milanovic i ostojic. Eliminacija na sjevernokorejski nacin? Gdje je karakter, moral i drzavnicko ponasanje?

  Petak, 11.09.2015. u 09:03
 • Avatar troyanska kljusina
  troyanska kljusina

  Jedan od temeljnih postulata, moderne,zapadnjačke demokracije je potpuna depolitizacija, pravosuđa,vojske i policije...kada usvojimo taj kulturološki oblik ponašanja prestati ćemo biti Banana-Republika!

  2 Petak, 11.09.2015. u 08:19
  • Default avatar - liliana

   liliana: Upravo to,kad bi sudstvo bilo nepristano onda bi svi ovi bili u zatvoru a ne šetali okolo.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:09
  • Avatar troyanska kljusina

   troyanska kljusina: malo imam istomišljenika na ovom portalu. veseli me da se tebi sviđa stav.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:45
 • Default avatar - Korbar Vlado
  Korbar Vlado

  Hahahaha,,, i opet Slavko izvodi predstavu koja bi se mogla nazvati; "Ja pošten a svi drugi lopovi i pokvarenjaci". Lošu predstavu!! Evo što je Slavkan naš rekao ne baš predavno, a bilo je objavljeno u Jutarnjem listu u siječnju 2001. ...prikaži još! godine. Pa kaže: Prvo iskreno: "Često sam si postavljao pitanje: da nema kontrole bih li ukrao? Bih! Čovjek nije mehanizam koji nije kvarljiv, neovisno o odgoju i svemu, ako smo izloženi porocima bez kontrole popustit ćemo. Ne sramim se. Da, ukrao bih! Ali osnovna je pretpostavka: mora biti mnogo novca, sam moram u tome sudjelovati i sve poduzeti da me nitko ne otkrije. Kada utvrdima da je to teško moguće ostvariti, onda sam dovoljno ozbiljan da kažem da neću i ne želim upasti u gluposti. Meni su u mladosti bile najslađe trešnje koje nije iz vlastitog vrta. To je bio dio podviga, kako ukrasti susjedu. Tu nije bilo granice ni straha. S bratom sam se nadmudrivao u tome kako prisvojiti nešto što nije tvoje"......A sad malo patetike,, i opet Slavko kaže: "Danas za mene je povjerenje birača najveće bogatstvo koje imam. Imam samo jednog prijatelja jer se bojim izdaje. To je taj strah. Ne mogu dopustiti da me prijatelji izdaju, to je rana koja teško zacjeljuje. Ja tvrdim da sam dvojna ličnost. U poslu nemam osjećaja i ne želim ih imati. Bit ću bezosjećajan jer to je moja funkcija, moja odgovornost za to dobijam plaću. U odlučivanju nema humanosti. Privatno je Slavko Linić nešto sasvim drugo."........ I jel onda stvarno treba biti jako pametan za pogoditi kakva je ličnost Slavko?? I velika večina hrvatskih političara?

  2 Petak, 11.09.2015. u 07:05
  • Default avatar - gismund

   gismund: linić je to govorio više figurativno da objasni ljudsku narav, odnosno potrebu kontrole svačijeg poslovanja da se takve stvari spriječe...žalosno ako to nisi shvatio

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 07:59
  • Default avatar - liliana

   liliana: Linić nije čist i gotova priča.Dok je drmao inom svašta se radilo.Samo mu nitko ništa ne može jer je to organizirani kriminal koji se ne može procesuirati.Svi su umreženi.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:23
 • Avatar pero5
  pero5

  ovo su sve ozbiljnije optužbe na račun vladajućeg SDP-a i jasno je da ih oni sami neće pošteno istražiti da sebe ne dovedu u probleme nego će se i dale pozivati na bezvezno izvješće saborskog odbora po kojem nema "nikih ...prikaži još! problema"...tek će nova vlast moći ovo istražiti kako treba i odgovorne za ovu sramotu procesuirati!

  3 Petak, 11.09.2015. u 07:46
  • Default avatar - liliana

   liliana: Koju sramotu,pa tar vi mislite da je Linić čist?

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:05
  • Avatar iPhonchek

   iPhonchek: tako je. i radujem se vidjet kako Miki i njegova družba Pere kvrzice napušta sabor zauvijek. srušili bi zimbavijsko gospodarstvo s kamoli ovo naše jadno. radujem se novoj vlasti i istraživanju ovoga dalje pa kad ispadne da je stvarno ovo ...prikaži još! istinito bilo pa ce Miki sa Sanaderom dijelit ćeliju :D

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:07
  • Avatar pero5

   pero5: liliana, zar ti doista ne možeš shvatiti da problem nije u tome je li linić kriv ili nije (ako je kriv neka ga gone, nitko nema ništa protiv toga), nego je problem u tome što partija koristi državni aparat za ...prikaži još! obračun s političkim protivnicima što je sramotno i nedopustivo u demokratskim društvima!!! još gore je što je milanović tvrdio da linić laže i da ga nikada nitko nije istraživao za vrijeme ove SDP vlade, a sad su procurili dokazi da je linić govorio istinu, a milanović nije!

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:15
 • Default avatar - Deleted user
  Deleted user

  Slavko, imao si priliku nešto napraviti u svom političkom životu, nažalost, napravio si samo rasulo. Tvojom zaslugom je uništeno gospodarstvo u riječkom bazenu, a najnovijim potezom o predstečajnoj nagodbi su uništeni deseci obrtnika, pa i velike firme, da bi spasio ...prikaži još! par svojih prijatelja. Nakon svega, ovo o ćemu sada pričaš, miliom am. dolara gore ili dolje je kap u moru u odnosu na štetu koju si napravio.

  10 Petak, 11.09.2015. u 06:50
  • Avatar pero5

   pero5: nije to uopće problem, neka odgovara ako je za nešto kriv. problem je korištenje represivnog aparata za obračun s njime kad se posvađao s milanovićem i potom nijekanje da se to radilo!

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 07:43
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: pero5, ništa novo, uvijek se represivni aparat koristio protiv neistomišljenika, nekad malo intenzivnije, nekada malo slabije. Pa i za vrijeme Titove Jugoslavije, ako si zucnuo, najbolje što ti se moglo desiti je da si završio na Golom otoku.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:18
  • Avatar pero5

   pero5: ma partijske metode progona ljudi poznate su nam od 1945. na ovamo, ali ulaskom u EU nadali smo se da će napokon prestati s time....očito smo bili u krivu jer vuk dlaku (odijelo) mijenja, ali ćud (metode) nikada!

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:22
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: pero5, sve si rekao, istina, drugovi i drugi drugovi su prošli tu školu, a što jednom naučiš, sa time živiš dok znaš za sebe.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 08:28
  • Default avatar - liliana

   liliana: Smijenivši Linića Milanović je napravio najbolju stvar.Ovaj Lalovac je stvarno pravi ministar.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:16
  • Avatar pero5

   pero5: @liliana - što se tiče obavljanja posla ministra financija, linić je za lalovca ferrari spram fiće! a to što si nasjela na lalovčeve predizborne fore sa kreditima u CHF (lalovac i sam ima kredit u CHF!!) govori da ti nije ...prikaži još! jasno okruženje jer kad banke dobiju spr kontra države, to će nas koštati oko 7 milijardi kuna odštete bankama!! a onda ću te pitati je li ti lalovac najbolji ministar kad ti država digne sve poreze da isplate odštetu?!?

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:26
  • Default avatar - liliana

   liliana: A šta mu je taj represivni aparat napravio,ništa i dalje šeta slobodno,samo se boji da ga ipak ne otkriju.Ali ne boj se Liniću,znamo mi da si ti lukav i da je sve pod kontrolom.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:28
  • Default avatar - liliana

   liliana: Pero ja samo znam da što god je Linić poduzeo kao ministar meni kao običnom građanu nije odgovaralo..A zbog muljanja sa predstečajnim nagodbama sam skoro izgubila nekretninu kupivši je od jednog muljatora koji je ima par sestrinskih firmi.da ti ne ...prikaži još! pričam dalje o toj golgoti i muljaži.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:30
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: pero, imaš pravo, ovo Borisovo i Zoranovo busanje u prsa su samo pričice za malu djecu pred izbore. Kada država izgubi spor sa bankama, tu je opet Lalovac koji će dići poreze da se namiri dug bankama.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:53
  • Default avatar - Deleted user

   Deleted user: liliana, pa znaš u kakvoj državi živimo. Kod nas se malom lopovu skida glava, a velikom lopovu se skida šešir. Svaka država ima svoju mafiju, samo kod nas očito mafija ima državu.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:59
 • Avatar dahhmal
  dahhmal

  Linicu i tebe nam je dosta izgubio si polozaj pa su ti svi krivi ja samo znan kak si nam nabio poreze a ti fino u Dubai na odmor

  1 Petak, 11.09.2015. u 08:41
  • Default avatar - liliana

   liliana: Linić je uz Mrak Taritaš bio najgori ministar,običnim ljudima je nanio najviše štete.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:19
 • Default avatar - user_130878
  user_130878

  a mamu ti ko je oprastao dugove cameu i takvim ha linicu protiv cega se boris i sta baljezgas

  Petak, 11.09.2015. u 10:02
 • Avatar šator
  šator

  sta bi ti linicu zbog cega si dobio nogu ,ako si dasa reci ljudima da znamo a ne ko rasbijesneli vuk napadati u saboru ,hej stani imaj kulture i ponasaj se ko covijek a ne gristi ,ja znam da te ...prikaži još! boli ,ali ako si lose radio reci sto si to napravio da te je izbacio iz stranke,naravno da su te trebali provijeriti i tu nema nista sporno i nemoj se dijecom kunuti jer mi svi imamo takvih problema ,i dok ti bunjevac daje savijete znam koliko ima soli na repu a riba se cisti od glave,,

  Petak, 11.09.2015. u 10:26
 • Avatar Pipi@
  Pipi@

  Żeljko Olujić se zapitao kako će se tek ponašati prema običnim građanima? Izvolite se gospodine spustiti u Palmotićevu pa pitati u Đačkom servisu šta radi Todorić u vezi maloljetnih radika?

  1 Petak, 11.09.2015. u 00:01
  • Avatar Pipi@

   Pipi@: Na ovo "spustiti" mislim osobno iz vlastitog stana u Branimirovoj.Tri haustora mu je dalje.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 00:04
 • Default avatar - Bucimir
  Bucimir

  Slavko Linić sigurno nije poštenjačina kako sam misli i govori o sebi ali ovaj slučaj je očito udbaški rukopis!Prepun je državni a poglavito policijski vrh udbaša a Slavek se drznuo "dići ruku"na Zokija koji zasad,ali ne zadugo, drži sve pod ...prikaži još! od svojom kontrolom!Nakon izbora će se morati obnoviti jedan naš poznati otok,ne tako velik a toliko mrzak hrvatskim domoljubima!!!!!!

  9 Petak, 11.09.2015. u 08:29
  • Default avatar - liliana

   liliana: Zato što ne volite Milanovića sada branite Linića,Linić nije med i mlijeko,samo je dobro zaštićen i nitko mu ništa ne može.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:18
  • Default avatar - Epic Flyer

   Epic Flyer: Oprosti ali ne može niti ova vlada provoditi represiju i zloupotrebljavati svoje ovlasti nekažnjeno,istina ne volimo niti Milanovića niti Linića ali sorry ne želim živjeti u policijskoj državi....ako to tebi paše odseli u sj Koreju....LP

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 11:50
  • Default avatar - liliana

   liliana: Ma zar vi vjerujete Liniću,on je paranoičan,nitko ga ne prati.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 11:53
  • Default avatar - Epic Flyer

   Epic Flyer: 100 % su ga pratili....Ako ste slušali Ostojića onda ste čuli da mu je izletilo kako cure dokumenti....A Linić ih ima.....Da je Linić svetac nije.....nema šanse....

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 11:57
  • Default avatar - liliana

   liliana: A šta da i jesu,imaju razloga.Šta je sa onim tankerima o kojima je pričala žena sa dokazima i zašutilo se.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 12:01
  • Default avatar - liliana

   liliana: Šta je sa računima u Italiji,sve je zamrlo,a žena je imala dokazae jer je bila tajnica frajeru koji mu je uplaćivao.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 12:04
  • Default avatar - Epic Flyer

   Epic Flyer: Nema država pravo nikoga prisluškivati bez povjerenstva koje za to mora znati....Pa nismo u koreji....?!

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 12:05
  • Default avatar - liliana

   liliana: Tajna služba može sve ako ima razloga.Neće prisluškivati tebe ni mene,a ako me prisluškuje nema šta čuti.Znaju oni koga treba prisluškvati.Tajne službe ne trebaju naloge,pa da trebaju onda ne bile tajne.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 12:26
  • Default avatar - Epic Flyer

   Epic Flyer: Jooooj totalno si u krivu, to je čista zluoporaba....oni odgovaraju saborskom odboru za praćenje, i svakog tko se prisluškuje moraju obrazložiti zašto to čine....U krivu si....tako je u demokratskim zemljama, a u totalitarnim društvima je ovako kako to Milanović i Ostojić čine....

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 12:37
 • Default avatar - liliana
  liliana

  Lako ćemo mi sa tvojim odmorom,ali što ćemo sa onim tankerima?

  Petak, 11.09.2015. u 18:05
 • Default avatar - greta guslar
  greta guslar

  Samo se nemojte sad prepucavati o njima i zbog njih, jer ovo je samo predstava za javnost... neće oni jedni drugima nauditi... bez brige!

  Petak, 11.09.2015. u 09:54
 • Avatar dundu
  dundu

  da pravna država postoji ti bi vec bio osuđen.

  2 Petak, 11.09.2015. u 08:33
  • Default avatar - isljednik

   isljednik: ali da ga osude, onda bi propjevao i o njihovom putru na glavi...a ako ga samo prate i prijete mu, onda se nadaju da će šutjeti

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 09:52
  • Default avatar - liliana

   liliana: Pa jasno,onda bi i drugi pali.Zato mu nitko ništa ne može.

   Odgovori Petak, 11.09.2015. u 10:23
 • Default avatar - de_niro
  de_niro

  A šta se sad on čudi? Pa i sam je bio član te Milanovićeve Vlade pa zna kako oni funkcioniraju...

  Petak, 11.09.2015. u 10:21
 • Default avatar - bestnight1
  bestnight1

  nije paranoik a novac drzi u frizideru hahahahahaha :)

  Petak, 11.09.2015. u 10:42
 • Default avatar - liliana
  liliana

  Zašto je Vesna Balenović dobila otkaz u INI,kad je otkrila kriminal Liniću?

  Petak, 11.09.2015. u 18:12
 • Ne slažeš se? Komentiraj!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message