News

Komentari 17

Policija potvrdila: Žena na Krku, za koju se sumnjalo da je ubijena, otrovala se alkoholom

Policija potvrdila: Žena na Krku, za koju se sumnjalo da je ubijena, otrovala se alkoholom

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola te da je umrla dva dana prije nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno tijelo. U prvoj obavijesti o ovom događaju policija je navela da je riječ o ubojstvu

Nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđeno je da je 47-godišnja njemačka državljanka u gradu Krku umrla zbog akutnog trovanja alkoholom, a privedeni Nijemac je kazneno prijavljen jer nije pružio pomoć, izvijestila je PU primorsko-goranska u četvrtak.

Utvrđeno je da je u krvi imala 3,6 promila alkohola te da je umrla dva dana prije nego što je policija, po dojavi, pronašla njeno tijelo.

Policija je 27. srpnja navečer obaviještena o pronalasku tijela žene u apartmanu u gradu Krku.  U apartmanu je policija zatekla i 46-godišnjeg njemačkog državljanina. On je uhićen i priveden pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,9 promila. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao ženi, pa je kaznena prijava protiv njega podnesena mjerodavnome državnom odvjetništvu.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesretnog događaja, izvijestila je policija.

U prvoj obavijesti o ovom događaju policija je navela da je riječ o ubojstvu.

Najčitaniji članci