Obavijesti

News

Komentari 15

Policija privela i Mirsu Metka: Zbog prijetnji je u Remetincu

Policija privela i Mirsu Metka: Zbog prijetnji je u Remetincu
1

Mirsad, Sinan i Simone Osmanović dobili su pritvor kako ne bi mogli ponovno prijetiti Nenadu Osmanoviću (40) s kojim su u rodbinskim odnosima. Tome je doprinijela i činjenica da su kod njih pronašli pištolj

Mirsad Osmanović zvani Mirso Metak, njegov sin Simone te Sinan Osmanović završili su na mjesec dana u istražnom zatvoru.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Zagrebu poslala ih je u Remetinec kako ne bi mogli ponovno prijetiti Nenadu Osmanoviću (40) s kojim su u rodbinskim odnosima. Tome je doprinijela i činjenica da su kod njih pronašli pištolj.

Nenad Osmanović u istražnom zatvoru završio je još u petak. I kod njega su pronašli pištolj. On je Mirsi i njegovima prijetio ubojstvom zbog nerazriješenih odnosa pa ga je sudac istrage, kako ne bi mogao ponoviti prijetnje, zatvorio na 30 dana. Također, Nenad je osumnjičen za počinjenje kaznenog djela 'Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom' i 'Oštećenje tuđe stvari'.

Podsjetimo, Nenad je prije tjedan dana u 1 sat u noći došao do kuće Mirse Metka u Otočačkoj ulici u zagrebačkoj Dubravi i na nju ispalio četiri hica. U to vrijeme u kući je bilo 17 ljudi, među njima i djeca. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. Nakon pucnjave Mirso je ispričao da im prijeti četiri-pet obitelji s kojima imaju neriješene odnose još od ubojstva njegova rođaka Hašima Osmanovića u Dubravi 2012. godine.