Obavijesti

News

Komentari 11

Policija privela vozača taksija: Objavili detalje nesreće u Rijeci

Policija privela vozača taksija: Objavili detalje nesreće u Rijeci
7

NALETIO NA PJEŠAKINJE: Jedna je zadobila lakše ozljede noge, no zahtjeva promatranje i dalje će biti zadržana u bolnici dok je druga zadobila teške, višestruke ozljede opasne po život

VIDEO

Policija je u ponedjeljak ujutro objavila detalje nesreće u Rijeci u kojoj je teško ozlijeđena 50-godišnja pješakinja, dok su 48-godišnja pješakinja i putnik (25) u vozilu prošli s lakšim ozljedama.

Vozač (24) taksija je u nedjelju iza 12 sati u Liburnijskoj ulici iz smjera Opatije zbog brzine neprilagođene u lijevom zavoju izletio izvan kolnika te na nogostupu oborio dvije pješakinje. Obje pješakinje su prevezene u KBC Rijeka, a liječnička pomoć pružena je i 25-godišnjem putniku u taksiju. 

Pokretanje videa...

00:19

- Mlađa pacijentica zadobila je lakše ozljede noge, no zahtjeva promatranje i dalje će biti zadržana u bolnici dok je starija zadobila teške, višestruke ozljede opasne po život. Radi se o ozljedama noge, rebara i glave i trenutno se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja gdje se priprema za operacijski zahvat - kazali su iz KBC-a Sušak gdje su žene dovezene Hitnom službom.

Taksist koji je naletio na dvije žene vozio pacijenta u bolnicu
Taksist koji je naletio na dvije žene vozio pacijenta u bolnicu

Automobil je također udario i u zid kuće zbog čega je došlo do oštećenja zida i oluka, koji se odlomio i pao na parkirano vozilo.

Rijeka: Taksijem "pokosio" dvije žene i zabio se u zid kuće

Vozač je priveden na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg će biti prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Pokretanje videa...

nesreća u rijeci 01:27

Putnik se vozio taksijem na hitnu

Inače, RTL je objavio kako su dvije žene sestre te da su bile u šetnji te da im je u pomoć prva pritekla medicinska sestra koja je također šetala. RTL je razgovarao i s putnikom koji je bio u taksiju. On je zbog bubrežnih kamenaca krenuo na Hitnu u Rijeci.

- Iskreno da vam kažem, sve je trajalo sekundu, ne znam, ja sam sjedio iza vozača i tipkao sam po mobitelu, i u jednom momentu je sve bilo gotovo, doslovno, znači on, kako je, ne znam što se dogodilo s njim, je li zakunjao, da li mu je otišao fokus, ali mi smo u jednom momentu samo bili znači na kolniku, staklo prednje je bilo skroz razbijeno i svi zračni jastuci su bili vani i to je to - rekao je Aaron Aleksej.

Rijeka: Taksijem "pokosio" dvije žene i zabio se u zid kuće

- Ne znam zapravo što bih rekao, evo jer gospodin je bio u normalnom stanju, nije bio pod utjecajem ničega, normalno je pričao sa mnom kad sam ušao u taksi, znači normalno je tekla vožnja do jednog momenta do kad se to desilo, doslovno sekunda. Kada smo izašli iz auta obojica on je bio u totalnom šoku, nije mogao pričat, samo je sjeo i to je to - rekao je Aaron. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca