News

Komentari 4

'Policija? Ubio sam ga, dođite ralicom': Lažno prijavio jer mu je smetao snijeg ispred kuće

'Policija? Ubio sam ga, dođite ralicom': Lažno prijavio jer mu je smetao snijeg ispred kuće

UKRAJINA Muškarac je u subotu navečer nazvao policiju i rekao da je ubio partnera svoje majke tako što ga je izbo nožem u prsa. Razočarao se kada policija nije raskrčila put do kuće

Muškarac iz Ukrajine nazvao je policiji i izmislio ubojstvo u nadi da će mu policija očistiti snijegom zatrpani prilazni put do kuće. U subotu navečer nazvao je policiju i rekao da je ubio partnera od svoje majke tako što ga je izbo nožem u prsa.

- Međutim, istodobno je odmah upozorio policiju da dođu s ralicom, jer ne postoji drugi način da se dođe do njegove kuće - rekla je glasnogovornica regionalne policije Yuliya Kovtun.

Dodala je kako policija nije došla ralicom jer je teren bio pristupačan.

- Odmah nakon dolaska otkrili su da je partner njegove majke bio u kući, neozlijeđen. Nitko ga nije napao - rekla je Kovtun dodajući da je 'ubojica' odmah priznao da je izmislio ubojstvo jer je bio nezadovoljan kako su općinske vlasti toga dana raščistile puteve.

Zbog lažne prijave zločina muškarac će biti kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 3 funte (26 kn).

Ukrajinu je u zadnjih nekoliko dana pogodilo iznimno hladno vrijeme i rekordne snježne padaline, s oko 50 cm snijega koji je pokrio veći dio zemlje, piše The Guardian.

Najčitaniji članci