Obavijesti

News

Komentari 6

Policija uhitila četvero u jednom danu zbog preprodaje droge: Mladić je pokušao pobjeći

Policija uhitila četvero u jednom danu zbog preprodaje droge: Mladić je pokušao pobjeći
5

Službenici Policijske postaje Pula u subotu su imali pune ruke posla. Ujutro su uhitili muškarca zbog preprodaje droge, a poslijepodne još tri osobe zbog proizvodnje i preprodaje droge

VIDEO

Nakon što su policijski službenici Policijske postaje Pula u subotu ujutro uhitili 38-godišnjaka zbog posjedovanja droge u cilju daljnje preprodaje, tijekom dana nastavili su provoditi i izvide u suradnji s djelatnicima Sektora kriminalističke policije PU istarske, te su u subotu u poslijepodnevnim satima uhitili još tri osobe za koje su utvrdili sumnju da su počinile kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, kao i osobu za kojom je bilo raspisano nekoliko potraga.

- Oko 7.45 sati na Šijanskoj cesti kontrolirali 38-godišnjaka koji se nalazio pored automobila BMW, pulske registarske oznake, a u kojem je imao jednu preciznu digitalnu vagu i smotuljke s ukupno 12.8 grama amfetamina i deset tableta droge ecstasy. Policijski službenici uhitili su muškarca zbog sumnje da posjeduje drogu u cilju daljnje preprodaje te su obavili pretragu njegovog doma na području Pule. Prilikom pretrage policijski službenici pronašli su još 51 tabletu droge ecstasy i druge predmete, za koje se sumnja da potječu iz kaznenih djela - izvijestili su iz policije o prvom uhićenju. 



Policijski službenici su zatim u jednom stanu na području Pule oko 15.10 sati uhitili dvojicu hrvatskih državljana u dobi od 42 i 35 godina. Budući da je za mlađim muškarcem bilo raspisano nekoliko potraga, kada je ugledao policijske službenike, pokušao je pobjeći, no policajci su ga ubrzo svladali i kod njega pronašli dva smotuljka s ukupno 13.1 grama amfetamina. Zbog sumnje da je posjedovao drogu za vlastitu uporabu, odnosno zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, policija će protiv 35-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu. Temeljem jedne od raspisanih potraga, policijski službenici prepratili su ga u zatvor u Zagrebu.



Kod starijeg muškarca policijski službenici pronašli su pištolj Crvenu Zastavu s dva spremnika i 76 komada streljiva, oko 50.000 kuna za koje se pretpostavlja da potječu od preprodaje droge, dva smotuljka s ukupno 3.4 grama amfetamina i dva mobitela. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, policijski službenici priveli su ga jutros uz kaznenu prijavu u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok će zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o  nabavi i posjedovanju oružja, podnijeti protiv 42-godišnjaka optužni prijedlog nadležnom sudu.



Istog dana oko 17.30 sati policijski službenici su u stanu u Labinu uhitili 30-godišnjeg hrvatskog državljanina, a oko 22.30 sati uhitili su i 44-godišnju hrvatsku državljanku. Tijekom pretrage pronašli su 154.5 grama amfetamina, 222 tablete droge ecstasy, 0.9 grama droge ecstasy u prahu, četiri stabljike indijske konoplje, tri mobitela i 409 grama duhana. Zbog sumnje da su posjedovali drogu radi daljnje preprodaje, policijski službenici će osumnjičene po dovršetku kriminalističkog istraživanja, danas u poslijepodnevnim satima, privesti uz kaznenu prijavu u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik