Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Policija uhitila mladiće dok su zalijevali plantažu marihuane

Mladić u Labinu (22) zasadio je 39 stabljika konoplje. Policija je uhitila i muškarca (40) koji je kraj Vinkovaca zasadio osam stabljika za koje je izradio sustav navodnjavanja

40 komentara

Mladić u Labinu (22) zasadio je 39 stabljika indijske konoplje. Policija ga je uhitila u utorak dok je pregledavao nasad. U Rijeci su pokraj groblja uhvatili dva muškarca koji su ondje posadili 157 stabljika te su ih došli zalijevati. 

U ponedjeljak navečer u naselju Trbušanci kraj Vinkovaca otkrili su još jednu plantažu. Muškarac (40) zasadio je osam stabljika za koje je izradio sustav navodnjavanja. Uhitili su ga.

Dvojicu počinitelja starosti 39 i 30 godina primorsko-goranska policija je zatekla jučer oko 20 sati, dok su zalijevali vodom sadnice indijske konoplje u šumskom predjelu Lukovići, na riječkoj Kozali. Nakon očevida saznalo se da su počinitelji uzgajali 157 sadnica indijske konoplje, visine do 120 centimetara. Biljke će policija dostaviti Centru za forenzična istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić" u Zagrebu, a uzgajivače predati pritvornom nadzorniku.

Možda vas zanima i ovo:
Message