Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Političari “okupirali” stočni sajam u Benkovcu

Na benkovačkom sajmu političari su organizirali skupove i obećavali. Uvijek elegantna Ingrid Antičević Marinović prošetala je stočnim sajmom

Filip Brala
Foto: Filip Brala
1 komentara

Uvijek elegantna SDP-ova Ingrid Antičević Marinović prošetala je stočnim sajmom u Benkovcu. On je, što zbog sajma, što zbog brojnih stranačkih štandova, vrvio ljudima. Kupila je drveni masažer, torbicu i bukaru. Kao kod kuće osjećali su se HSS-ovi Zoran Morović i Ante Markov.  Stanko Zrilić, dopredsjednik HSLS-a, imao je i glazbenu pratnju te je podijelio 1000 sadnica maslina, ali je među prvima odjurio u Zadar na potpisivanje ugovora. Sa sobom je ponio peku, set noževa, bukaru i sjekiru za meso, ali se nije sjećao koliko je platio. DC-ovci su dijelili mandarine i kiseli kupus, HNS-ovci se družili s građanima, dok se Radimir Čačić najviše zadržao kod štanda s medom. Veliki predizborni skup na stočnom sajmu imao je samo HDZ. Lički saborski zastupnik iz te stranke Darko Milinović rekao je da Čobanković neće biti ministar poljoprivrde.
- Više neće biti trave za krave, jer će je popušiti SDP-ovci - šalio se, dok je ministar Božidar Kalmeta zijevao slušajući govorancije iz vlastite stranke. Valjda je jedva čekao druženje s drugom suprugom Dolores Grdović i sinom Markom nakon skupa.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message