Obavijesti

News

Komentari 232

Političkim elitama ne priznajem pobjedu, ovo je poraz slobode!

Nijedna država nije išla u EU sa tako malim odazivom birača. U pitanju je grubo kršenje nacionalnih interesa. Političkim elitama ne priznajemo pobjedu, kaže Sačić

VIDEO

Euroskeptici kažu kako rezultat referenduma ne ide u korist Hrvatskoj i hrvatskom narodu. Predsjednik Akcije za bolju Hrvatsku, Željko Sačić smatra da su političari u zadnjih 20 godina ubili u pojam hrvatskog građanina. Rekao je kako je odaziv birača samo 'posljedica ispiranja mozga građana kroz medije'. 

- Nijedna država nije išla u EU s tako malim brojem birača koji su se odazvali referendumu. U pitanju je grubo kršenje nacionalnih interesa. Političkim elitama ne priznajemo pobjedu. Ovo je poraz hrvatske slobode! - rekao je Sačić i dodao kako njegovo Vijeće za Hrvatsku neće odustati te da planiraju daljnje aktivnosti.

S njim se slaže i predsjednik udruge Volim Hrvatsku, Roko Šikić:

- ​Do parlamentarnih izbora ja nisam mogao doći na televiziju i reći bilo koju riječ. Nije kampanja u kojoj se predsjednik i premijer koriste kao manekeni javna rasprava, jer u ovom slučaju javne rasprave nije bilo - revoltiran je Šikić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marijan Bošnjak iz stranke Jedino Hrvatska rekao  je kako u Hrvatskoj nije bilo kvalitetne javne rasprave jer se građanima predstavljala samo jedna strana. 

- Oni koji su bili za očuvanje nacionalnog suvereniteta nisu dobili ni lipe - istraknuo je Bošnjak. 

Bivši predsjednik Stjepan Mesić komentirao je argumente euroskeptika. Rekao je da su "najobičnije gluposti kada netko kaže da je ulazak u EU povratak nekoj Jugoslaviji i da to govore oni koji o politici ne znaju ništa".

- Imali smo dva eksperimenta stvaranjem Jugoslavije - kraljevina i Titova Jugoslavija i oba eksperimenta završili su u moru krvi. Koji bi idiot još želio stvoriti Jugoslaviju? To samo neki politički nepismeni ili politički pokvarenjaci plaše ljude s Jugoslavijom - bio je slikovit Mesić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 232
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji