Obavijesti

Promo sadržaj

Pomakni svoje granice zabave: Budi vip gost na Rujanfestu

Pomakni svoje granice zabave: Budi vip gost na Rujanfestu
3

Pomakni svoje granice zabave i gledaj koncerte najvećih regionalnih zvijezda iz VIP lože na Rujanfestu na Bundeku. Ove godine nastupaju Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi orkestar, Željko Samardžić i mnogi drugi

Od 13. do 22. rujna na Bundeku se priprema najveći i najbolji Rujanfest do sada. Velika gourmet zona nudit će hranu iz svih krajeva Hrvatske, nedjeljom će se natjecati zagrebački kvartovi u 'Kvart fajtu', a svaki dan nastupaju komičari u stand-up showu. 

Glazba nema granice na Rujanfestu! Najavljeni izvođači za ovu godinu dosada su: Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Haris Džinović i Miroslav Ilić. Posebna pozornica bit će rezervirana za DJ-e R'n'B i house glazbe. Dnevna pozornica ugostit će vrhunske bendove i DJ-e , dok će jedna pozornica biti rezervirana za popularnu regionalnu glazbu. Popis izvođača ovogodišnjeg Rujanfesta uvelike će se nadopunjavati, a sve najave možete pratiti na www.rujanfest.com.

Koncertni spektakli iz prvog reda

Glavna pozornica ove će godinesadržavati posebne zone kako bi svi mogli uživati u svojim omiljenim koncertima. Uz redovne ulaznice, moći će se kupiti i posebne za 'fan pit' zonu i uživanje u koncertima iz prvog reda. VIP ulaznice će omogućiti posjetiteljima ulazak u poseban VIP prostor uz pozornicu, bez gužve, s rezerviranim stolovima i povišenim platformama za bolji pogled na koncert. 

Budi dio Rujanfest spektakla i doživi koncerte iz VIP lože

Ulaznice za posebne zone na koncertima još nisu puštene u prodaju. Ipak, pratitelji Rujanfesta na Instagramu već danas mogu osigurati sebi i svojoj ekipi posebne 4 VIP ulaznice za koncert po izboru. Na Instagram profilu mogu se naći svi detalji nagradne igre. Dobitnika očekuje VIP tretman i nezaboravno iskustvo na najdražem koncertu. Ovo je samo jedna u nizu prilika za osvojanje nagradnih ulaznica pa se isplati pratiti Rujanfest na svim društvenim mrežama.

Podijeli i ti iskustvo Rujanfesta ove godine na svim društvenim mrežama i ne zaboravi hashtagove #rujanfest2019 i #glazbanemagranice! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.