News

Komentari 20

Pomogla beskućniku, maknula ga s ulice i zaljubila se u njega

Sve je počelo jednog dana kad je Katie zapazila Jona koji je sjedio na svojoj uobičajenoj lokaciji na doku kraj mora. Sjela je kraj njega i pitala ga da joj ispriča svoju životnu priču...

Učiteljica Katie Nicol (38) iz Engleske upoznala je partnera Jona Haynesa (31), dok je bio beskućnik u mjestu Cleethorpes, kaže da je osjetila 'instant kemiju' među njima bez obzira što Jon nije imao krov nad glavom.

Sve je počelo jednog dana kad je Katie zapazila Jona koji je sjedio na svojoj uobičajenoj lokaciji na doku kraj mora. Sjela je kraj njega i pitala ga da joj ispriča svoju životnu priču.

Počeli su jedno drugom pisati ljubavne poruke, a Katie ga je pozvala na večeru. Nakon tri mjeseca Jon je pronašao i posao i stan. Katie i Jon već su osam mjeseci u vezi.

- Odmah smo kliknuli. Činio mi se tako iskren i drag - rekla je Katie, koja iza sebe ima brak i dvoje djece.

- Veza nam je svakog dana sve snažnija. Nasmijavamo jedno drugo - kaže Katie.

- Pretukao sam tipa kojeg sam pronašao u krevetu svoje bivše djevojke. Dvije godine sam proveo u zatvoru. Po izlasku, navukao sam se na droge i zbog toga završio na ulici. Osamnaest mjeseci sam bio beskućnik, a onda je Katie okrenula moj život. Pomogla mi je na puno načina - priča Jon.

- Život u šatoru na plaži je bio težak. Nekoliko puta su me napali i tukli. Ali, obitelj koja vodi štand sa sladoledima u blizini se brinula za mene - objasnio je Jon.

- Viđala sam ga na plaži, zanimalo me što mu se dogodilo. Kad mi je ispričao sve i rekao da želi promijeniti život, odlučila sam mu pomoći... i zaljubila se - priča Katie.

 

Najčitaniji članci