Obavijesti

News

Komentari 20

Pomogla beskućniku, maknula ga s ulice i zaljubila se u njega

Sve je počelo jednog dana kad je Katie zapazila Jona koji je sjedio na svojoj uobičajenoj lokaciji na doku kraj mora. Sjela je kraj njega i pitala ga da joj ispriča svoju životnu priču...

VIDEO

Učiteljica Katie Nicol (38) iz Engleske upoznala je partnera Jona Haynesa (31), dok je bio beskućnik u mjestu Cleethorpes, kaže da je osjetila 'instant kemiju' među njima bez obzira što Jon nije imao krov nad glavom.

Sve je počelo jednog dana kad je Katie zapazila Jona koji je sjedio na svojoj uobičajenoj lokaciji na doku kraj mora. Sjela je kraj njega i pitala ga da joj ispriča svoju životnu priču.

Počeli su jedno drugom pisati ljubavne poruke, a Katie ga je pozvala na večeru. Nakon tri mjeseca Jon je pronašao i posao i stan. Katie i Jon već su osam mjeseci u vezi.

- Odmah smo kliknuli. Činio mi se tako iskren i drag - rekla je Katie, koja iza sebe ima brak i dvoje djece.

- Veza nam je svakog dana sve snažnija. Nasmijavamo jedno drugo - kaže Katie.

- Pretukao sam tipa kojeg sam pronašao u krevetu svoje bivše djevojke. Dvije godine sam proveo u zatvoru. Po izlasku, navukao sam se na droge i zbog toga završio na ulici. Osamnaest mjeseci sam bio beskućnik, a onda je Katie okrenula moj život. Pomogla mi je na puno načina - priča Jon.

- Život u šatoru na plaži je bio težak. Nekoliko puta su me napali i tukli. Ali, obitelj koja vodi štand sa sladoledima u blizini se brinula za mene - objasnio je Jon.

- Viđala sam ga na plaži, zanimalo me što mu se dogodilo. Kad mi je ispričao sve i rekao da želi promijeniti život, odlučila sam mu pomoći... i zaljubila se - priča Katie.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk