News

Komentari 1

Ponosno objavila da je trudna na sprovodu prijateljičine kćeri

Ponosno objavila da je trudna na sprovodu prijateljičine kćeri

Korisnica TikToka objavila je video u kojem je ispričala da je njena prijateljica na sprovodu njezine kćeri objavila da je trudna. Video ima preko 700 000 pregleda.

Darly, korisnica TikTok aplikacije, podijelila je video u kojemu je ispričala situaciju kada je njena prijateljica odabrala krivo vrijeme i krivo mjesto za objaviti da je trudna, piše Mirror. Video ima preko 700 000 pregleda.

Njezina prijateljica je na sprovodu Darlyjine kćeri u siječnju objavila da je trudna i na taj način pozornost zajedničkih prijatelja htjela prebaciti na sebe. Iako su je Darly i njen muž zamolili da ne snima, trudnica je snimila cijelu objavu.

- Još uvijek razmišljam o tome kako je 'prijateljica' objavila da je trudna na sprovodu moje kćeri i sve snimala iako smo muž i ja zamolili sve da to ne rade. Bila je jedva dva mjeseca trudna i stalno je izbacivala trbuh i dodirivala ga. - rekla je Darly u videu.

U jednom je trenutku počela glumiti da povraća, kako bi dobila pozornost drugih.

- Jedan od mojih prijatelja prijatelja se čudio. Pitao ju je želi li nam nešto reći, je li trudna ili? - rekla je u videu.

Trudnica je potvrdila da nosi bebu, a Darly joj je zamjerila.

-  Stvarno to sad radiš na sprovodu moje kćeri?

Darly je izjavila da je toksično ponašanje svoje prijateljice trpila dovoljno u prošlosti, a sada je 'kap prelila čašu'. Više nisu prijateljice. Dan nakon sprovoda, 13. siječnja, Darly je saznala da je trudna i nosi sina. 

- Sve se dogodilo u tako kratkom vremenu.

Njeni pratitelji ostavljaju joj empatične komentare na videe. Jedan joj je pratitelj predložio da se pojavi na njenom 'babyshoweru' i tada objavi da se zaručila ili slično.

- Uništio bih joj svaki događaj do kraja života.

Najčitaniji članci