Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Poplava u vukovarskoj bolnici: 'Voda je prskala na sve strane'

Nije oštećena nikakva naša aparatura i nismo nikoga od pacijenata morali seliti, tako da je nastala šteta u odnosu na moguću minimalna. Vjerujemo da je do pucanja cijevi došlo zbog dotrajalosti, kazala je ravnateljica

Foto: Goran Ferbežar/Pixsell, Snimio čitatelj
24 komentara

Srećom pa nikoga od pacijenata nije bilo u ponedjeljak 6 sati ujutro na odjelu radiologije vukovarske bolnice, kada je u stropu hodnika pukla vodovodna cijev i uz veliko prskanje na sve strane uzrokovala pravu poplavu. Sve je slučajno snimila osoba koja se u tom trenutku našla tamo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Da nešto nije u redu primijetio je prvo portir kojemu se odmah po puknuću cijevi upalila crvena nadzorna lampica koja je upozoravala na neki kvar na odjelu Poliklinike. Pošao je vidjeti o čemu se radi i otkrio da je pukla toplovodna cijev koja se nalazi u stropu. Odmah su pozvani majstori i kvar je veoma brzo otklonjen. Kako je cijev pukla u predvorju odjela radiologije, ispred vrata kroz koja se ulazi u ambulante, nitko od pacijenata nije bio u tom trenutku u hodniku. Nije oštećena nikakva naša aparatura i nismo nikoga od pacijenata morali seliti, tako da je nastala šteta u odnosu na moguću minimalna. Vjerujemo da je do pucanja cijevi došlo zbog dotrajalosti. Odmah nakon saniranja kvara, rad je na odjelu doveden u normalu - kazala je ravnateljica vukovarske bolnice dr. Vesna Bosanac.

Možda vas zanima i ovo:
Message