Obavijesti

News

Komentari 38

Popodne stiže snijeg: Očekuje se stvaranje debljeg pokrivača

Popodne stiže   snijeg: Očekuje se stvaranje debljeg pokrivača
1

Prema večeri snijeg nošen jakim vjetrom moguć je mjestimice i na sjevernom Jadranu. Na kopnu se očekuje stvaranje novog snježnog pokrivača, posebice u gorju

VIDEO

U ponedjeljak će biti umjereno do pretežno oblačno, na sjevernom Jadranu s kišom, a u gorskoj i sjeverozapadnoj unutrašnjosti snijegom i susnježicom. Najviša dnevna temperatura od -1 do 4, u istočnoj Hrvatskoj mjestimice i do 7, a na Jadranu uglavnom između 7 i 12 Celzijevih stupnjeva. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:43

Oborine će do kraja dana biti i u ostatku zemlje, samo se na krajnjem istoku može zadržati suho. Prema večeri snijeg nošen jakim vjetrom moguć je mjestimice i na sjevernom Jadranu. Na kopnu stvaranje novog snježnog pokrivača, posebice u gorju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na sjevernom Jadranu puhat će umjerena, poslijepodne i jaka bura, u Dalmaciji jugo, dok na kopnu vjetar uglavnom slab, navodi se u prognozi DFržavnog hidrometeorološkg zavoda za Hrvatsku za danas, 12. veljače.

HAK: Ceste vlažne, ponegdje magla

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, u Slavoniji ponegdje ima magle, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Smanjena je vidljivost i na autocestama: A3 Bregana-Lipovac između Slavonskog Broda i Lipovca i A5 Đakovo-Sredanci. Zbog niskih temperatura moguća je poledica na vlažnim dijelovima kolnika u unutrašnjosti.

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i ne kreću na put bez zimske opreme.

Vezano uz službeni posjet predsjednika Srbije Republici Hrvatskoj postoji mogućnost otežanog prometovanja i kretanja danas i sutra,  posebno u zonama gdje će se održavati službeni sastanci.

Zbog mjera sigurnosti, u vrijeme posjeta uspostavit će se posebna regulacija prometa na području Zagreba i Velike Gorice.

MUP poziva građane da poštuju prometnu signalizaciju i upute policijskih službenika i napominje da će nastojati provesti mjere osiguranja uz minimalno ometanje građana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena
VELIKA VREMENSKA PROGNOZA

Grmljavinska nevremena, olujni vjetar i drastično zahlađenje! Stiže velika promjena vremena

Povremeno će padati kiša, osobito od sredine dana kada će mjestimice biti i pljuskova, a ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi. Navečer će u gorju kiša prelaziti u susnježicu i snijeg, piše DHMZ...