Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Porsche Croatia za Dječji dom u Nazorovoj

U okviru projekta izgradnje dječjih igrališta, koji je ujedno dio dugogodišnjeg donatorskog projekta tvrtke Porsche Croatia, do sada su donirana sredstva za uređenje čak 20 dječjih igrališta diljem Hrvatske

Foto: Porsche Croatia

Za ovogodišnju lokaciju donacije u predblagdansko vrijeme darivanja tvrtka Porsche Croatia odabrala je Dom za djecu Nazorova u kojemu boravi jedna od najranjivijih društvenih skupina – djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Osim želje i volje da se djeci izravno pomogne, tvrtka Porsche Croatia ovom donacijom želi podići društvenu svijest ali i skrenuti pažnju javnosti na pomoć onima kojim je pomoć uistinu i najpotrebnija. 

Osim uređenja dječjeg igrališta Doma za djecu Nazorova u Zagrebu, posebna pažnja posvećena je i uređenju okoliša kako bi sve bilo spremno za bezbrižnu i sigurnu igru na proljeće iduće godine. Budući da u domu borave i djeca koja imaju poteškoća s motorikom, posebna briga vodila se i o spravama „Igre s pijeskom“ koje su namijenjene djeci s tim problemima. Sva dosadašnja igrališta uređena su u prepoznatljivom duhu automobilskih marki koje Porsche Croatia zastupa u Hrvatskoj. 

U proteklih dvanaest godina pod pokroviteljstvom Porsche Croatije donirana su sredstva i uređena igrališta na otocima Braču, Pagu, Ugljanu, Korčuli, Lošinju Visu, Cresu, Rabu, Hvaru, Krku, Šolti, Pašmanu, Murteru, Motovunu, Lastovu, Dugom otoku te poluotoku Pelješcu. Igrališta su otvorena i ispred glavne OŠ Antun Stjepan Radić te ispred područnih škola u Gunji i Rajevom selu. 

O tvrtki Porsche Croatia:

Porsche Croatia d.o.o. generalni je uvoznik za marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA. Tvrtka je osnovana u travnju 1999. godine, a od 2013. postaje članom najveće europske automobilske maloprodajne obitelji, one Porsche Holdinga iz Salzburga koja posluje u dvadesetak zemalja diljem Europe, ali i u Južnoj Americi te Kini. Porsche Croatia d.o.o. na hrvatskom tržištu automobila drži ukupni udio od skoro trećine ukupnog tržišta, dok je marka Volkswagen od 2010. godine tržišni lider. Osim uvozom i distribucijom, Porsche Croatia bavi se uvozom i distribucijom originalnih dijelova za Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a zajedno sa svojim ovlaštenim partnerima kupcima nudi prodajne i servisne usluge koje pokrivaju cjelokupno područje Republike Hrvatske.
 

Tema: To mi treba

Message