Obavijesti

Promo sadržaj

POSEBNA PONUDA Sberbank stambenog kredita do 30.04.

POSEBNA PONUDA Sberbank stambenog kredita do 30.04.
3

Kamata već od 2,45% te do 5% iznosa na ruke i poklon 1.500 kuna na račun!

U Sberbank uskoro kreće limitirana ponuda stambenih kredita s kamatnom stopom već od 2,45%. Riječ je o posebnoj ponudi u trajanju od 11.3. do 30.04.2020., namijenjenoj klijentima svih banaka. U navedenom razdoblju Sberbank će imati u ponudi stambene kredite u EUR, za kupnju / adaptaciju /refinanciranje postojećih stambenih kredita, uz kombiniranu kamatnu stopu (5 godina fiksna, a zatim promjenjiva), s kamatom već od 2,45% za klijente koji prebace primanja u Sberbank / ili već primaju redoviti priljev na račun u Banci uz ugovoren Orange paket tekućeg računa.

Oni koji se ne odluče prebaciti primanja u Sberbank d.d., mogu zatražiti kredit uz kamatnu stopu 2,95% za EUR.

Uz navedene atraktivne kamatne stope, klijent može koristiti do 5% iznosa kredita kao nenamjenski - gotovina na ruke, a Banka će za isplaćeni kredit klijentu darovati 1.500 kuna koje će mu po realizaciji kredita biti isplaćene na račun.

Uz najavljenu atraktivnu ponudu za stambene kredite u tijeku je i ponuda Sberbank gotovinskih kredita – Cashback kredita.

Cashback kredit moguće je zatražiti u iznosu do 110.000 kuna, na rok otplate od 5 do 10 godina, uz promjenjivu ili fiksnu kamatnu stopu za cijelo razdoblje otplate kredita.

Posebnost Cashback gotovinskog kredita odnosi se na pravo klijenta da uz uvjet urednosti u otplati, ostvari povrat sredstava u iznosu od 10% odobrenog iznosa kredita (maksimalno 10.000 kn).
Iznos povrata dijeli se na ugovoreni broj godina otplate kredita, a isplaćuje se svake godine, nakon svakih 12 mjeseci uredne otplate.

Kredit je namijenjen klijentima svih banaka, a klijente koji prebace primanja u Sberbank, nagrađuje se popustom na kamatnu stopu od 0,70%.

Banka ne naplaćuje naknadu za obradu kredita, a uz kredit nije obavezno ugovaranje dodatnih instrumenata osiguranja - dovoljna je Zadužnica te Izjava o zapljeni primanja.

Zahtjev za kredit može se predati i on-line, čime klijent ostvaruje pravo na dodatan popust na kamatnu stopu od 0,20%.

Sve dodatne informacije o kreditima Sberbank d.d. klijenti mogu dobiti u poslovnicama banke, putem kontakt centra na broj 0800 06 00 ili na web stranicama banke www.sberbank.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.