Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Posjetite „Zagorski gospodarski zbor“ u Krapini

26. Međunarodni sajam gospodarstva „Zagorski gospodarski zbor“ održati će se u Krapini, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, od četvrtka 6. rujna do subote 8. rujna

Foto: HGK

26. Međunarodni sajam gospodarstva „Zagorski gospodarski zbor“ održati će se u Krapini, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, od četvrtka 6. rujna do subote 8. rujna.

Foto: HGK Ove godine na sajmu ima prijavljeno više od 270 izlagača iz cijele Hrvatske, susjedne nam Slovenije, Austrije te Bosne i Hercegovine. Sajam će se održati na više od 5.000 m 2 vanjskih i unutarnjih prostora. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Austrija dok je županija partner Vukovarsko-srijemska.

Foto: HGK Pozivamo sve u Krapinu da posjete ovogodišnji sajam koji je prepun različitih događanja. Za vrijeme trajanja sajma održati će se i tri stručna edukativna predavanja za poduzetnike, održati će se okrugli stol o ženskom poduzetništvu, forum obiteljskog smještaja za privatne iznajmljivače kao i biznis akedemija iz područja digitalnog marketinga.

Pošto se sajam održava za vrijeme trajanja Tjedna kajkavske kulture u Krapini u gradu posjetitelje očekuje i pregršt različitih kulturnih i zabavnih događanja.

Tema: Promo sadržaj

Message