Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Novi singl s glazbenog projekta Slavka Remenarića

Prije mjesec dana predstavio je novi glazbeni projekt “Million”. Tekstopisac, kompozitor i gitarist Slavko Remenarić, suosnivač legendarne grupe Boa, sada, predstavlja prvi singl i spot pod nazivom “Nisam dobar”

“Pjesma “Nisam dobar” govori o životnim situacijama u kojima drugome nikad nisi dobar ili dovoljno dobar, iako se trudiš ili misliš da se trudiš. To doživljavaš kao nezahvalnost, nerazumijevanje, koje u tebi stvaraju zbunjenost, a posljedično i bijes. To se može odnositi na tvog partnera, roditelje, odraslu djecu, prijatelje, posao...na gotovo sve odnose koji su ti bitni. Mnogo se ljudi može pronaći u tim stihovima i svatko će, vjerujem, imati svoje viđenje i tumačenje.” S.Remenarić

Foto: Menart
„Nisam dobar“ kao jedna od prvih pjesama napisanih za novi projekt nastala je, kako Remenarić kaže, “u jednom od onih trenutaka” i trebalo mu je svega sat vremena da je završi. Demo pjesme napravljen je u njegovom kućnom studiju, a vokalne se zadaće primio Ernest Ivković. Uz bazični loop i gitaru, Ernestu je pjesma sjela od prve. Snimka je završila u studiju producenta Zvonimira Duspera – Dusa kojemu je prepušteno da po svom feelingu uobliči pjesmu. Osim hrvatske, snimljena je i engleska verzija pjesme što do sada nije bilo uobičajeno u Remenarićevom opusu.
Singl je svoje video izdanje dobio u režiji Filipa Gržinića, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

“Upravo sam odlučio napraviti spot kad nas je zaustavio korona virus. Sve je stalo, a onda se desio i potres u Zagrebu. Shvatiš da to neće tek tako proći, ali znaš da život mora ići dalje. Nisam bio sklon tome da napravim “kućni” spot. Ovo nije pjesma za akustičnu gitaru i video iz sobe.” priča Remenarić.

Foto: Menart

“Obratio sam se režiseru Filipu Gržinčiću čiji su mi se radovi dopali. Filip i njegova supruga Slađana, koja je koautor scenarija, imaju iza sebe sjajne spotove i prihvatili su se ovog izazova. Napravili su intrigantnu priču, briljantno režirani mali film od 4 minute. U stvaranju spota poštivali smo preporučene mjere socijalnog distanciranja, što i nije bilo teško obzirom da oni žive i rade u Rijeci, a Ernest i ja smo svoje dijelove snimili u Zagrebu. U početku mi se sve činilo gotovo neizvedivo za iole ambiciozniji video spot, ali me Filip uvjerio da se sve može. Pa čak i da ja bacim kuvertu u Zagrebu, a ona izleti iz TV ekrana u Rijeci.”


Projekt „MILLION“ ide dalje. Remenarić je već odabrao pjesme koje će predstaviti kasnije ove godine, a sljedeći singl je već u fazi produkcije.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message