Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Poštar do ponoći kockao u kockarnici u Čepinu

Poštar je otišao kockati u službenoj uniformi i odlučio okušati svoju sreću za automatom, jednorukim Jackom, srećom novac je već podijelio

Z.S.
Foto: Z.S.
1 komentara

Sjedio je za automatom, jednorukim Jackom, u poštanskoj uniformi. Bilo je blizu ponoći, rekao je Z.S., koji je u četvrtak slikao djelatnika pošte u Casinu u Čepinu. U Hrvatskoj pošti osuđuju takvo ponašanje djelatnika. Naime, kockanje nije zabranjeno, ali kako kažu, bilo bi im draže da se nije tako "reklamirao".
- Kolega je narušio čast odore i zbog toga nam je žao. Uz to je i povrijedio radnu disciplinu i bit će mu izrečena opomena, jer je naštetio ugledu Pošte - rekla je glasnogovornica Hrvatske pošte Sonja Vlahek. U HP-u smatraju kako je, vjerojatno, riječ o pratitelju poštanskog kombija ili kamiona.
- Srećom, uz sebe nije imao poštarsku torbu pa nije trošio novac umirovljenika - našalio se čitatelj Z.S. Prema posljednjim informacijama, zaposleni u pošti ima 20 godina staža, dosad nije imao problema na poslu, a za kockanje će mu biti izrečena opomena.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message