Obavijesti

News

Komentari 9

Poštena nalaznica vratila 70.000 kuna za mirovine

Poštena nalaznica vratila 70.000 kuna za mirovine
1

Beti Ćalić (36) iz Podstrane kraj Splita na cesti je vidjela novac koji je ispao poštaru i vratila ga bez imalo razmišljanja. Poštar ju je izljubio i izgrlio

VIDEO

Poštar Ivan Đelalija u srijedu ujutro preuzeo je novac za mirovine i krenuo ih dijeliti po Korešnici kraj Splita. Pokraj mjesnog vrtića Trešnjica iz torbe su mu ispala dva svežnja novčanica. Tek je poslije primijetio da nema novca u njegovoj torbi. Očajan, odmah je otišao na policiju i prijavio gubitak novca.
- Izašla sam na tren do auta i vidjela novac na cesti. Mislila sam da je riječ o skrivenoj kameri - rekla nam je Beti Ćalić (36), odgajateljica u vrtiću. Uzela je novac, spremila ga u torbu i telefonirala suprugu. Dogovorili su se da pričekaju i vide tko će tražiti novac. Vozeći kući, na radiju je čula za poštarovu nezgodu. Okrenula je automobil i otišla u policijsku postaju, gdje je Ivan davao iskaz.
- Poštar se oduševio kad me ugledao. Izljubio me, izgrlio i beskrajno mi je zahvaljivao - priča vedra odgajateljica Beti.
Kaže kako je uvijek zamišljala da će zadržati novac ako ga pronađe, no priznaje kako ne bi mogla spavati da ga nije vratila.

I LANI SU MU VRATILI NOVAC KOJI MU JE ISPAO
Nesmotrenom Ivanu ovo je već drugi put da gubi novac od mirovina. Prije godinu dana iz torbe mu je ispalo 20.000 kuna mirovina. Pronašla ih je djevojka i vratila. Ivanovi nadređeni tehnički ga ne smatraju odgovornim. Svakome se, kažu, može dogoditi da izgubi novac, a njemu se, eto, dogodilo dvaput. Ivan je dobio nekoliko slobodnih dana nakon kojih će šefovima morati podnijeti opširan izvještaj. Tek tada će se odlučivati o eventualnim sankcijama protiv nes(p)retnog poštara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca