Obavijesti

News

Komentari 34

Posvađali se: Čekao da žena zaspi pa je zatukao sjekirom

Posvađali se: Čekao da žena zaspi pa je  zatukao sjekirom
1

Đuro Balog (57) je svoju suprugu, dok je spavala, nekoliko puta udario sjekirom u glavu zadavši joj pritom "osobito teške i po život opasne tjelesne ozljede"

VIDEO

Policijska uprava Osječko-baranjska podnijela je kaznenu prijavu protiv Đure Baloga (57) iz Narda zbog pokušaja teškog ubojstva svoje tri godine mlađe supruge u nedjelju u kasnim večernjim satima. Prema priopćenju Državnog odvjetništva, Đuro je svoju suprugu, dok je spavala, nekoliko puta udario sjekirom u glavu zadavši joj pritom "osobito teške i po život opasne tjelesne ozljede". Žena je s teškim prijelomom lubanje i kostiju lica hitno prebačen u osječku bolnicu gdje se liječnici još bore za njezin život. Smještena je na Kliniku za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje i stavljena je na respirator.

Osumnjičenik je uhićen i ispitan u Županijskom državnom odvjetništvu, a sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja djela i od ometanja istrage, rekli su u Županijskom državnom odvjetništvu.

O brutalnom pokušaju ubojstva moglo se tek šturo saznati na internetskim stranicama Područnog ureda Osijek Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Neslužbeno saznajemo tek da je svemu prethodila svađa u kojoj je intervenirao i sin koji živi s njima te da je nasilni muž pričekao da supruga zaspi i potom je pokuša ubiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od mještana Narda smo saznali da je obitelj Balog tamo doselila tek prije nekoliko godina iz okolice Koške te da je Đuro strastveni ribolovac koji je cijeli dan boravio uz Dravu loveći ribu. I prije se znalo iz njihove kuće čuti svađa, ali u Nardu nitko nije mogao ni pretpostaviti da će se bračne razmirice pokušati riješiti sjekirom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Božinović: 'Mi smo napravili sjajan rezultat...'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina