Obavijesti

News

Komentari 72

Posvađali su se, 
on je zvao policiju, a kasnije ju je ubio

Posvađali su se, 
on je zvao policiju, a kasnije ju je ubio
2

S obzirom na to da su kod njih bili često, policajci su posumnjali da je Dragomir B. (55) ubojica. Našli su ga tek ujutro. Ušao je u crkvu u gradnji gdje se objesio

VIDEO

Dragomir B. (55) ubio je u četvrtak suprugu Mariju (53) u obiteljskoj kući u splitskom naselju Šine. Nakon toga je otišao 200 metara dalje do crkve u gradnji. Ušao je te se objesio.

Kako neslužbeno doznajemo, supružnici su već dulje imali problema, a navodno su pokrenuli i brakorazvodnu parnicu. Prema pričama susjeda, često su se derali i prepirali, a tako je bilo i u srijedu ujutro, na dan tragedije. Toliko su se svađali da je Dragomir u jednom trenutku pozvao policajce, što su nam potvrdili u splitskoj policiji.

- Poslali smo patrolu na postupanje nakon čega su se supružnici primirili. Nije bilo nikakvih tragova ni naznaka nasilja, zaključili smo da je riječ o imovinsko-pravnom problemu koji će rješavati sud - rekli su u splitskoj policiji. Ali iste večeri, u četvrtak malo iza ponoći, Mariju su pronašli mrtvu u njihovoj kući. Imala je prostrijelnu ranu na glavi, kao i ozljede na glavi i tijelu. Dragomira nije bilo i policija je pokrenula potragu. Pronašli su ga u četvrtak ujutro oko osam sati obješenog u crkvi u gradnji.

Susjedi su bili potpuno šokirani.

- Bili su dobrostojeća obitelj, a imali su i dvoje djece, sina i maloljetnu kćer, te Marijina sina iz prvoga braka. Znam da se nisu slagali i da im je brak bio u krizi. Navodno se ona zaljubila u drugog čovjeka i pokrenula brakorazvodnu parnicu. Tragedija, što reći, cijeli kvart je u šoku. Najviše nam je žao djece - rekli su nam susjedi nesretne obitelji.
Nažalost, ovo je samo jedan u nizu najtežih slučajeva u kojima je muž napao ili ubio ženu. U travnju ove godine muškarac (59) u noći se posvađao s nevjenčanom suprugom u zagrebačkoj Dubravi. Izudarao ju je čekićem po glavi i teško ozlijedio. Kad je mislio da je mrtva, objesio se u stanu. Nasreću, žena je preživjela te su joj pomogli u KB-u Dubrava. Crni niz nastavio se prošlog mjeseca s čak dva slučaja u istom gradskom naselju. Početkom svibnja muškarac je upucao ženu pa sebe u Kanarinskoj ulici. Kako se nitko nije javljao, član obitelji pozvao je policiju koja je provalila i pronašla tijela. Nakon dva tjedna, 50 metara dalje u Nuštarskoj ulici, 70-godišnji muškarac upucao je ženu (61), a potom i sebe. U tom trenutku u kući je bilo još članova obitelji, koji su ih pronašli i zvali Hitnu. Psihijatri takve slučajeve opisuju kao narcističke poremećaje u kojima muškarci misle da su vlasnici žena. Kad shvate da ih ne žele, postanu destruktivni kako bi “poništili” osjećaj gubitka.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca