Obavijesti

Promo sadržaj

Posvoji pčelu da nastavi zujati našim planetom

Posvoji pčelu da nastavi zujati našim planetom
3

Pčele se smatraju najvažnijim živim bićima na planetu jer su jedina vrsta koja ne nosi nikakvu vrstu patogena – niti gljivice, ni viruse, ni bakterije

One su društveni i vrijedni kukci koji zajedno žive u košnicama ili gnijezdima, te imaju ključnu ulogu u održavanju našeg planeta zdravim. Poljoprivreda cijelog svijeta ovisi o njima: od 100 vrsta hrane, njih 70 oprašuju pčele. Ipak, broj pčela diljem svijeta smanjio se za 90% u posljednjih sto godina i zbog toga hitno moramo nešto poduzeti!

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF pokrenula je kampanju posvajanja pčela i drugih životinja kojima prijeti izumiranje na svjetskoj razini ili su ugrožene u našoj regiji. Simboličnim posvajanjem pčele, tigra, slona, polarnog ili smeđeg medvjeda, morske kornjače, pande ili naših triju velikih zvijeri: risa, medvjeda i vuka, ljubitelji prirode pomažu rad WWF-a na terenu. 

Kao organizacija koja djeluje u više od stotinu zemalja, WWF prikuplja donacije u više od 50 zemalja. Novi članovi WWF-a tako pomažu organizaciji da reagira na katastrofalne događaje poput požara u Amazoniji, ili na napore da se očuva neka vrsta ili stanište koje joj je neophodno za život. U našoj regiji, zajedno sa svojim partnerima, WWF Adria osvještava o važnosti suživota ljudi i divljeg svijeta, zadržavajući dragocjen sklad koji je u opasnosti zbog kriminala nad divljim zvijerima, koji u WWF-u nastoje zaustavili.

Posjetite stranicu WWF-a www.donacije.wwfadria.org/posvajanje i odaberite koristan poklon za svoje prijatelje, jer posvajati možete i za drugu osobu kojoj će certifikat biti krasan božićni dar. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini