News

Komentari 14

U Poreču: Potukli se ispred trgovine radi parkirnog mjesta

U Poreču: Potukli se ispred trgovine radi parkirnog mjesta

Sukob dvojice muškaraca u Poreču ispred trgovine navodno nitko nije vidio, a kako neslužbeno doznajemo policija već raspolaže informacijama tko je inozemna gosta ozlijedio

U ponedjeljak oko 14 sati ispred porečkog trgovačkog centra sukobila su se dva muškarca u kojem je deblji kraj izvukao stariji austrijski državljanin koji je ostao ležati na asfaltu. 

Kako doznajemo od glasnogovornice PU Istarske Suzane Sokać, prema prvim informacijama nepoznati je muškarac zbog parkiranja, prvo verbalno, a potom i fizički napao austrijskog državljanina, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Austrijski državljani nije zadobio ozljede, a policija  provodi kriminalističko istraživanje i tragaju za počiniteljem, kazala je glasnogovornica.  

Ispred trgovačkog centra neki su građani pak prepričavali da je Austrijanca muškarac nakon vike i svađe udario u šakom u glavu, a potom isto tako i nogama, sjeo u automobil i samo nestao. Sam sukob navodno nitko nije vidio, a kako neslužbeno doznajemo policija već raspolaže informacijama tko je inozemna gosta ozlijedio. 

Najčitaniji članci