Obavijesti

Promo sadržaj

Povoljan smještaj u centru Zagreba i za najizbirljivije

Povoljan smještaj u centru Zagreba i za najizbirljivije
12

Zagreb je posljednjih godina postao vrlo atraktivna turistička destinacija o čemu svjedoči i sve veći broj turista. Posjetitelji stižu iz cijelog svijeta, ali ima puno i domaćih koji dolaze radi odmora ili nekim poslom

U svjetlu sve većeg broja posjetitelja raste i potražnja za različitim vrstama smještajnih kapaciteta. U šarolikoj ponudi hotela, hostela, motela, stanova i soba za najam izdvajaju se Apartmani Virtus na adresi Ilica 138, udaljeni svega desetak minuta hoda od središnjeg gradskog trga.

Virtus nudi jednokrevetne i dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom te studio apartmane. Bilo da se posjetitelj odluči unajmiti sobu ili apartman ugodno će se iznenaditi besprijekornom čistoćom i dodatnim besplatnim sadržajima kao što je WiFi te svježe ili sušeno voće iz Doline Neretve, kava i čaj. Sobe i apartmani opremljeni su krevetima tipičnim za hotele visokih kategorija, a čija je glavna karakteristika udobnost. Za svakog posjetitelja osigurano je čuvano parkirališno mjesto koje je besplatno. Studio apartmani i sobe nalaze se na istoj etaži i ukupni smještajni kapacitet je 20 osoba, tako da su adekvatni i za grupe.

Ako putujete sami

Jednokrevetne sobe u Apartmanima Virtus idealne su za vas ako putujete sami, poslovno ili privatno jer ćete imati puni komfor i apsolutnu privatnost. Ako ste s vlastitim automobilom možete ga s punim povjerenjem ostaviti na čuvanom besplatnom parkiralištu ispred apartmana budući da je središte grada udaljeno svega deset minuta pješice. Ako trebate prijevoz do nekog udaljenijeg gradskog odredišta možete ga zatražiti od osoblja Apartmana Virtus, a moguće je i unajmiti vozilo. Osim toga, javni prijevoz je u neposrednoj blizini smještaja. Jednokrevetne sobe u Apartmanima Virtus su novouređene. Dočekat će vas čisti ručnici u kupaonici koja se nalazi u sklopu sobe, mirisne svijeće, TV sa satelitskim programima, WiFi, a boravak će vam uljepšati pogled na grad.

Ako putujete u društvu, a ne planirate kuhati

Jeste li se prepoznali u gore navedenom opisu? Ako jeste dvokrevetna soba u Apartmanima Virtus je idealan izbor za vas. Na raspolaganju vam je king size krevet, TV sa satelitskim programima, moderno opremljena kupaonica s čistim ručnicima i mirisnim svijećama, a s prozora se pruža divan pogled na grad. Za još više komocije osoblje Apartmana Virtus osigurat će vam svako jutro čiste higijenske potrepštine, a poželite li malo duže ostati u krevetu, možete tražiti i da vam se doručak posluži u sobi. Ako ste s osobnim automobilom čeka vas osigurano i čuvano parkirališno mjesto, a ako niste javni prijevoz je u neposrednoj blizini apartmana. Osoblje Apartmana Virtus može vam osigurati i automobil na korištenje.

Ako želite još više komfora i upotrebu kuhinje

Za vas je studio apartman veličine 40 četvornih metara koji će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih. Uz kraljevski krevet, TV sa satelitskom antenom i prekrasnom kupaonicom, studio apartmani opremljeni su i funkcionalnim kuhinjama s modernim aparatima. Na blagovaonskom stolu koji je pozicioniran tik uz prozor s prekrasnim pogledom na staru jezgru Zagreba moći ćete servirati jela pripremljena u kuhinji. Ako niste raspoloženi za kuhanje uvijek možete naručiti poslugu u sobu.

U studio apartmanu očekuje vas neograničen brzi internet i besplatan parking. Ako se odlučite za studio apartman, požurite s rezervacijom jer mnogi su oduševljeni njihovom funkcionalnošću i blizinom centra te se rado vraćaju.
Najam soba i studio apartmana kreće se već od 250 kuna po danu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu