Obavijesti

Promo sadržaj

Povratak prirodi i ljekovitom bilju od Boga

Povratak prirodi i ljekovitom bilju od Boga
3

Molitva nije tek dokona zabava starica. Kad je valjano razumijemo i primjenimo, riječ je o najmoćnijem instrumentu djelovanja

SVJEDOČENJE GOSPOĐE ZORKE, PULA 2016 g.

Dijagnoza:candida (albicans)

Često nismo svjesni koliko je opasna ova gljivica candida koja uzrokuje opasan kolaps u našem organizmu. Ona uzrokuje opasnu kandidozu, pa čak i rak. Njome je zaraženo 70% populacije, no mnogi nisu toga svjesni.

Siptomi candide: česte gljivične infekcije, glavobolja, konstantan umor, malaksalost, nadutost, česti vjetrovi, nesanica, probavne smetnje, potreba za slatkim, kisela hrana, alkohol, potreba za ugljikohidratima, često koristite antibiotike, steroide, hormonsku kontracepciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gospođa Zorka je bila oboljela od candide još prije dvije godine. Osjećala se vrlo loše ( konstantan umor, glavobolja, nedostatak energije, nadutost i probavne smetnje itd.). Pomoć je potražila kod liječnika u Puli. Liječnicima je trebalo sedam mjeseci da bi ustanovili da je riječ o candidi. Propisali su joj razne tablete koje je Zorka pila, ali na žalost bez ikakvih rezultata. Nakon svih mogućih terapija koje je popila, gljivica joj nije nestala. Bila je očajna kad joj je liječnik rekao da je on bespomoćan. Obratila mi se s molbom, a  kad mi je ispričala svoje poteškoće, moram priznati da sam bila sigurna  u izlječenje iako se radi o opakoj gljivici koju nije lako isključiti iz našeg organizma jer se ona zaljepi za  stijenku  crijeva i tu pušta svoje otrove. Mnogi su ljudi od nje dobili rak crijeva, a da nisu svjesni. Candida je otporna na antibiotike, a ako se duže uzimaju tablete , ona se njima počne hraniti. Ovdje sam s odabranim korjenitim biljkama postigla fascinatno i brzo izlječenje koje se dogodilo za samo mjesec dana. Gospođa Zorka je sretna te je usmeno posvjedočila na www.milostbozja.hr. Zorka je popila tri bočice tinkture. Otišla je na testiranje i bila više nego sretna kad su joj u ambulanti rekli da   je izlječena. Doktor joj je rekao: candidu više nemate.

Svjedočenje Marijane Z. Split

Dijagnoza: ulcerozni kolitis

U svibnju ove godine dijagnosticiran mi je ulcerozni kolitis (krvavi čirevi) po cijelom debelom crijevu. Simptomi su bili česti proljevi s tragovima krvi, grčevi, bol u trbuhu..., te mi je propisana terapija tabletama. Liječnik mi je rekao da moram paziti na prehranu. Tablete mi nisu uopće pomagale pa sam se obratila Gospođi Ani i rekla joj svoj problem. Odmah mi je rekla kako sam trebala i ranije krenuti s prirodnim sirupom i tinkturom. Čemu ta silna muka i odgađanje na vlasitu štetu. Kako radim svaki dan u uredu možete si zmisliti kako mi je bilo teško nositi se sa silnim proljevima, a pogotovo kad me snađu u vožnji. "Nedaj Bože nikome". U srpnju sam počela koristiti Anine proizvode i mogu se pohvaliti divnim rezultatima. Krajem kolovoza sam izvadila krv i vrijednosti za crijeva kako bi se uvjerila. Vrijednosti za crijeva su mi bila savršena. Krvave stolice i proljevi su nestali. Sad imam urednu stolicu svaki dan bez grčeva i bolova. Moje opće stanje je sad puno bolje. Promijenila sam i prehranu, izbacila sam začinjenu hranu. I drugi članovi moje obitelji su počeli koristiti Anine prirodne preparate te su također vrlo zadovoljni. Zahvaljujem se Ani i njenom suprugu. Zahvaljujem se Božjoj milosti koja me dovela do Vas. 

Svjedočenje 80-godišnje Katarine  K., Koprivnica

Dijagnoza: upala živca

Prošle godine u travnju moja je majka dobila upalu živca (išijas na nozi, bedro). Trpila je nesnosne bolove. Odlazak liječnicima je bio uzaludan. Liječnici su joj rekli da joj ne mogu pomoći. Davali su joj lijekove, a probavali smo i s masažama. Jedva se kretala od kreveta do kupaonice. No ništa joj uistinu nije moglo pomoći. Pročitala sam članak o Aninim iscjeljenjima te sam ju nazvala. Ana me ohrabrila i rekla da može pomoći mojoj majci s čudotvornom kremom. Uputila me kako kremu moram masirati dva do tri puta, ali dobro izmasirati, jer jedino onda ta krema prodire i djeluje na izumrle ćelije, odnosno bolna mjesta. Tako sam po uputama masirala majku tjedan dana, a onda sam osjetila kako je majka odjednom živnula. Počela se kretati izvan kuće, radi u vrtu, kuha, šiva, čak se vozi biciklom do crkve iako joj je 80. godina. Više joj moja pomoć nije bila potrebna. Nastavila je piti sirup od cikle kako bi što više nahranila i ojačala svoje stare kosti. Sada se smijemo i veselimo njenom napretku jer kad se sjetimo onih muka i neizvjesnosti, zahvalne smo Ani na izvrsnoj i brzoj pomoći.

 

DUHOVNE PORUKE

Čovjek je neznatno biće kad radi sam i za sebe, no kad oglašava zakone ljubavi i pravde, nalik je na Boga.

Život koji nam je dala priroda kratak je, no sjećanje na valjano proživljen život vječno je.

Molitva nije tek dokona zabava starica, kad je valjano razumijemo i primjenimo, riječ je o najmoćnijem instrumentu djelovanja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince