Obavijesti

Promo sadržaj

Povucite svoj prvi potez za vjenčanje iz snova

Povucite svoj prvi potez za vjenčanje iz snova
12

Danas počinje Sajam vjenčanja 2018. koji će se tijekom vikenda odvijati u zagrebačkoj Areni

Po prvi puta će se na nekom od sajmova predstaviti i Fort Apache Event House koji je u ovom „mjesecu ljubavi“ odlučio otvoriti vrata za sve buduće mladence koji planiraju svoje vjenčanje.

Popularni Fort Apache smjestio se na „zapadnim krilima“ Zagreba, u Svetoj Nedelji. Tematski i jedinstven ambijent za privatne ili poslovne evente, s naglaskom na vjenčanja, smjestio se svega desetak minuta od samog centra Zagreba. Ambijentalna posebnost, vlastito parkiralište, susjedno jezero Kipišće i dostupnost čine Fort Apache ekskluzivnim i jedinstvenim rješenjem za vaše vjenčanje. Radi se o velebnom drvenom zdanju koje je sagrađeno po incijalnoj ideji ugostiteljskih zdanja s američkog Divljeg zapada. Fort Apache u svojoj ponudi ima mogućnost organizacije vjenčanja za kapacitete od 50 do 300 osoba. Posjetite sajamski prostor u kojem će se predstaviti ovaj ekskluzivni prostor zajedno sa svojim partnerima koji će vaše vjenčanje iz snova učiniti stvarnim i realnim.

Kako biste se što bolje uvjerili u ambijent i mogućnosti koje ovaj ekskluzivni drveni prostor pruža, Fort Apache Event House poziva sve buduće mladence na Dan otvorenih vrata koji će se održati u nedjelju, 25. veljače, od 10:00 sati ujutro do 22:00 sata navečer! Prestanite samo sanjati o svom vjenčanju iz snova i povucite svoj prvi potez! Rezervirajte datum za svoje vjenčanje na Sajmu vjenčanja 2018. ili na Danu otvorenih vrata za svoje vjenčanje iz snova i ostvarite niz pogodnosti. Na Danu otvorenih vrata predstavit će se i niz izlagača povezanih s vjenčanjima, a moći će se i uživati u odličnom programu te gastronomskim delicijama koje će samo za ovu prigodu pripremiti Catering Lobaris

Ekipa iz Lobarisa je za ovogodišnja vjenčanja u Fort Apache spremila naraznovrsniju i najukusniju gastronomsku ponudu hrane. Ukoliko se odlučite za ovaj prostor, vaše vjenčanje bit će posebno. Ovaj prostor nudi velike mogućnosti, dobrodošla su i tradicionalna i moderna vjenčanja, a poseban naglasak se stavlja na ona tematske prirode.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.