News

Komentari 33

'Požar izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora pa se proširio na krevet'

'Požar  izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora pa se proširio na krevet'

Požar je izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio muškarac (48), a koji je u tom trenutku bio priključen na kisik, nakon čega se požar proširio na krevet i muškarca

PU Varaždinska je u izvanrednom priopćenju za medije navela da je oko 12.30 u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, u Bolnici za specijalne bolesti na odjelu produženog liječenja izbio požar u sobi kojom prilikom je smrtno stradao muškarac starosti 48 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Tragedija u Novom Marofu

 - Očevid je na mjestu događaja proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i Inspektorom za zaštitu od požara. Kako je utvrđeno očevidom, požar je izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio 48-godišnjak, a koji je u tom trenutku bio priključen na kisik, nakon čega se požar proširio na krevet i nesretnog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Tijekom navedenog događaja nije došlo do opasnosti za druge sudionike i osoblja u bolnici i nije bilo drugih ozlijeđenih osoba.

Požar su ugasili djelatnici bolnice i vatrogasci DVD Novi Marof.

Tijelo nesretno stradalog muškarca prevezeno je u varaždinsku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija - stoji u priopćenju PU Vraždinske.

Najčitaniji članci