Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Požar kod Knina još je aktivan: U pomoć dolazi pet kanadera

Iz Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije u ponedjeljak navečer izvijestili su da je prvi požar lokaliziran u 22 sata te da je izgorjelo 33 hektara trave i niskog raslinja, no i dalje je aktivan požar na brdu Kom

Foto: Vatrogasci - Oni su naši Heroji (Facebook)
2 komentara

Na požarište kod Knina dodatno su upućena još tri Airtractora AT-802 te je trenutno angažirano ukupno pet protupožarnih aviona, priopćeno je u utorak iz Ministarstva obrane.

Kanader se bori s požarom na nepristupačnom terenu pored Skradina MORH: Kanader gasi požar pokraj naselja Glušci kod Metkovića

Tri Airtractora AT-802 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH dodatno su upućena u akciju gašenja požara pokraj mjesta Mokro Polje kod Knina u Šibensko-kninskoj županiji te je trenutno na požarištu angažirano ukupno pet protupožarnih aviona (dva Canadaira i tri Airtractora).

BORBA S VATROM Planulo je brdo iznad Visa, u pomoć su došla dva kanadera...

Ovo je 37. požar od početka ovogodišnje  protupožarne sezone na kojemu su angažirane zračne protupožarne požara (22 u Šibensko-kninskoj, pet u Splitsko-dalmatinskoj, četiri u Zadarskoj, tri u Dubrovačko-neretvanskoj te po jedan u Ličko-senjskoj, Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji). Kopnene snage Hrvatske vojske bile su angažirane dva dana na požarištu Južna Dubrava kod Šibenika s ukupno 102 pripadnika.

Možda vas zanima i ovo:
Message