Obavijesti

News

Komentari 50

Na ženu naletjelo vatrogasno vozilo: Amputirali joj stopalo?

Na ženu naletjelo vatrogasno vozilo: Amputirali joj stopalo?
19

Zagrebačka policija potvrdila je da su ozlijeđene tri osobe -  jedna je žena teže ozlijeđena u prometnoj nesreći u neposrednoj blizini, a dva studenta su se nagutala dima

VIDEO

Starija žena teško je ozlijeđena i zadržana u KBC-u Sestara milosrdnica, a dva su studenta lakše ozlijeđena zbog udisanja dima i posjeklina u gašenju požara u Studentskom domu "Cvjetno naselje".

Požar je buknuo u srijedu oko 15 sati u čajnoj kuhinji četvrtog paviljona Studentskog doma "Cvjetno naselje", a vatrogasci su ga, boreći se i s jakim vjetrom, ugasili za 40-ak minuta.

Zagrebačka policija potvrdila je da su ozlijeđene tri osobe -  jedna je teže ozlijeđena u prometnoj nesreći u neposrednoj blizini, a dvije lakše. 

Starija osoba pala je pod kotač vatrogasnog vozila, iako ne znamo kako. Ozlijeđena joj je potkoljenica i pružena medicinska pomoć te je zadržana u bolnici, izvijestili su iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb. Također su izrazili žaljenje zbog te nesreće.

Kako piše Jutarnji list, umirovljenica je prevezena u bolnicu Sestara milosrdnica gdje joj je amputirano stopalo i u životnoj je opasnosti. Identitet nesretne gospođe još nije poznat, zna se samo da je rođena 1940. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Požar u studentskom domu u Zagrebu, u metežu je stradala prolaznica... Više na http://bit.ly/2l7TG98

Posted by 24sata on Wednesday, February 22, 2017

Pomoć je pružena i dvojici studenata, jednom zbog udisanja dima, a drugom zbog ozljeda krhotinama stakla dok su pokušavali ugasiti požar prije nego što su došli vatrogasci.

Vatrogasci ističu i kako je gašenje otežavao snažan vjetar koji je razbuktavao vatru, no požar je ugašen za 40-ak minuta. Najviše je oštećena fasada, a manje unutrašnjost doma.

Sanacijski upravitelj SC-a Mirko Bošnjak izvijestio je da je oštećeno 12 soba te da nijedan student nije teže ozlijeđen. Pozivajući se na izjave mjerodavnih tijela, Ministarstva unutarnjih poslova i pripadnika vatrogasnih postrojba Grada Zagreba priopćio je da je požar buknuo u čajnoj kuhinji na drugom katu četvrtog paviljona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagreb: Veliki požar u Studentskom naselju Cvjetno! Više na http://bit.ly/2l7TG98 Reporterka: Barbara Budić

Posted by 24sata on Wednesday, February 22, 2017

U tijeku je procjena stanja, a nakon očevida znat će se mogu li se studenti vratiti u svoje sobe. U suprotnom, Studentski centar, u suradnji sa studentskim predstavnicima i Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu, osigurat će odgovarajući smještaj.

Studente kojima su sobe bile zahvaćene požarom i potreban im je smještaj pozvao je da se jave u upravu Studentskog naselja. Studenti koji trebaju uzeti stvari mogu ući u sobe uz policijsku pratnju.

Ostali paviljoni Studentskog naselja "Cvjetno naselje" rade normalno, stoji u priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca