Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Požar na luksuznom autu u Zadru namjerno je podmetnut

Policajci koji su obavili očevid zaključili su da je netko namjerno izazvao požar na BMW-u u vlasništvu 63-godišnjakinje. Planulo je u ponedjeljak oko dva u noći. Požar je progutao prednji dio automobila

Foto: Rozeta Bogeljić/24sata
13 komentara

Požar pod skupocjenim BMW-om "peticom" njemačke registracije u Zadru je podmetnut. Policajci koji su obavili očevid zaključili su da je netko namjerno izazvao požar na BMW-u u vlasništvu 63-godišnjakinje. Planulo je u ponedjeljak oko dva u noći. Požar je progutao prednji dio automobila koji je nakon tolike štete vjerojatno potpuno neupotrebljiv. Bio je parkiran na Bedemima zadarskih pobuna kod Muzeja antičkog stakla. Ostatke automobila odvezla je vučna služba. Prije toga digli su ga u zrak kako bi policajci mogli potražiti dokaze i s donje strane automobila. Pretraživali su i ostatke zgarišta pod automobilom, odakle su "iščeprkali" neke tragove odnosno dokaze. Nisu još pronašli potpaljivača. 

- Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog oštećenja tuđe stvari, a kriminalističko istraživanje se nastavlja - rekao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.  

Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Zadar. U prijepodnevnim satima kod automobila je bila i vlasnica (63) koja je demantirala navode da je automobil zapaljen zbog sinovih (38) ljubavnih jada. On je pak vjerovao da je do požara došlo zbog kvara na instalacijama. Automobil vrijedi stotinjak tisuća kuna. 

Možda vas zanima i ovo:
Message