Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Požar u šibenskom zatvoru: U zadnji tren izvukli zatvorenika

Nitko nije ozlijeđen, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara pa nije bilo potrebe za evakuacijom. Upravitelj zatvora Goran Čuljak nije htio davati izjave te nije htio otkriti kako je planuo požar

Foto: Screenshot/Šibenski portal
12 komentara

U petak nešto prije 19 sati buknuo je požar na drugom katu zgrade šibenske kaznionice koja se naslanja na zgradu Suda, piše Šibenski portal. Nekoliko deka i madrac izgorjeli su, no srećom, nitko nije ozlijeđen, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara pa nije bilo potrebe za evakuacijom. Zatvorenika iz ćelije u kojoj je buknuo požar u zadnji trenutak izvukli su vatrogasci. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Požar u šibenskom zatvoru

U šibenskom zatvoru izgorjele deke i madraci. Nije bila potrebna evakuacija >>> Više na: http://bit.ly/2BmA5Nw

Posted by SNAGA Šibenski portal on Friday, 9 February 2018

 

Upravitelj Kaznionice i zatvora u Šibeniku Goran Čuljak nije htio davati izjave te nije htio otkriti kako je planuo požar. 

U šibenskoj policiji, čiji su službenici pohrlili na požarište čim su čuli da gori zatvor, potvrdili su za spomenuti portal kako nitko nije ozlijeđen u požaru, ali i objasnili da oni nemaju jurisdikciju nad zatvorskim sustavom koji je pod ingerencijom Ministarstva pravosuđa.

Ipak, policijski protupožarni inspektori pozvani su u zatvorske prostorije kako bi utvrdili razlog požara, a još nije poznato hoće li se u istragu umiješati i Državno odvjetništvo, piše Šibenski portal. 

Možda vas zanima i ovo:
Message