News

Komentari 66

Požeški školarci zavukli se pod most i snimali: 'Vlak je trubio'

Požeški školarci zavukli se pod most i snimali: 'Vlak je trubio'

Grupica od desetero djece, po riječima čitatelja, mlađih od deset godina skrila se u unutrašnjost šuplje konstrukcije mosta nad rijekom Orljavom u Požegi te su čekali da prođe vlak, a sve su snimali mobitelom

Ranije smo pisali o opasnoj novoj igri koja se širi među učenicima, a koja potječe s Tik-toka gdje učenici legnu posred ceste i čekaju da neko vozilo dođe sasvim blizu, a oni se potom izmaknu. Poanta je cijeli "postupak" snimiti, a potom objaviti na toj društvenoj mreži.  Upravo toj je "igri" u četvrtak svjedočio i naš čitatelj iz Požege.

POGLEDAJTE VIDEO: Skrili se u unutrašnjost mosta i snimali, vlak im trubio


- Grupica od desetak dječaka i djevojčica mlađih od deset godina skrila se u unutrašnjost šuplje konstrukcije mosta nad rijekom Orljavom te su čekali da prođe vlak - prepričava nam čitatelj tijek "igre" koja mu je, kako kaže, sledila krv u žilama.

- Vlak je zatrubio, a oni su počeli izlaziti iz konstrukcije i skakati na travu, smijali su se - govori i dodaje kako je zbog šuplje konstrukcije trenutak nepažnje dovoljan da prilikom prolaska vlaka netko podigne ruku na tračnice nakon čega bi se ozlijedio. Napominje i kako prilikom vožnje može iscuriti ulje, gorivo ili što god drugo što automatski može pasti na čovjeka koji se pod mostom nalazi. 

Jedna je djevojčica snimala "incident", a ostali su imali mobitele u rukama. Čitatelj kaže kako je u nekoliko navrata primijetio djecu na istom mjestu kako se na sličan način  "zabavljaju". Čitatelj ih je pokušao upozoriti, ali su se razbježali.