Obavijesti

News

Požurite s prijavom, još danas i sutra možete osvojiti godišnju zalihu kečapa i majoneze

Požurite s prijavom, još danas i sutra možete osvojiti  godišnju zalihu kečapa i majoneze

Čitatelji 24sata otkrili su lokacije idealne za roštiljanje diljem Hrvatske, na stranicama Chill&Grilla imamo i nagradne natječaje, a donosimo i mnoge recepte i trikove za pripremu roštilja...

VIDEO

Svi jedva čekamo vikend i bijeg s vrućega gradskog asfalta. Osim toga, završava nastava, pa je i to dodatni razlog da mališani osjete čari praznika već prvi vikend. Neki će odmah pobjeći na more, a neki će se zaputiti u šume u okolici mjesta u kojem žive. To i nije loša ideja jer, osim što će tako izbjeći gužve, kojih će sigurno biti, moći će uživati na super mjestima u prirodi. A kamo otići i gdje napraviti super roštilj s prijateljima, otkrili su čitatelji 24sata na stranici Chill&Grill. Ovo su neke od 40-ak lokacija koje su čitatelji predložili. 

Group,Of,Friends,Making,Barbecue,In,The,Backyard.,Concept,About

Zelešće, Mursko Središće 
Športsko rekreacijski centar Zalešće nalazi se u neposrednoj blizini Murskog Središća i, osim ribolova, pruža mogućnost bavljenja sportom - odbojka na pijesku, viseća kuglana i malo nogometno igralište za djecu, a tu su i natkrivena terasa s klupama i stolovima te mjesto za roštiljanje. Pun pogodak ako ste željni pravog odmora, uz finu klopu i pokoje hladno pivo!

Bregana, potok Bregančica
Ova lokacija odmor je za dušu i tijelo. Sjenice pod kojima možete sjesti i pojesti, potok za hlađenje piva i lubenice, livada za igranje graničara i badmintona… Brdo s jedne i druge strane, hlad za bijeg od ljetnih vrućina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bregancica,River,In,The,Forest,In,Zumberak,Samoborsko,Gorje,Near

Blato (kraj Sveučilišne bolnice)
Odlična lokacija zbog velikog broja mjesta za piknik i roštiljanje, ima hlada, a dovoljno je daleko od stambenih zgrada da glasna glazba ili buka ne smeta stanarima. Osim za roštilj, ima dovoljno mjesta za rekreativne aktivnosti ili šetnju po nasipu. 

In,The,Summer,,A,Family,Of,Three,Generations,Gathered,Around

Na stranici chillgrill.hr traju nagradni natječaji. Još možete osvojiti nagradu Zvijezde, čiji natječaj traje do 18. lipnja, pa požurite s prijavama. A  nagrada je ni više ni manje nego godišnja zaliha ketchupa i majoneze.
No to nije sve. Do 9. srpnja aktualan je i nagradni natječaj Karlovačkog piva. Sve što trebate učiniti je napisati koje specijalitete s roštilja volite "zaliti" Karlovačkim. Originalne prijave osvajaju Karlovačko 6 pack. 


Dođite na Chill&Grill! Uživajte u klopi, cugi i live svirkama od 24. lipnja do 4. srpnja na Jarunu, a nagrade i inspiraciju potražite na chillgrill.hr


Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën i Make It Count.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!