News

Komentari 72

'Pozvao je Benčić da se pogleda u ogledalo. Ni glasa nismo čuli od borkinja za ženska prava'

'Pozvao je Benčić da se pogleda u ogledalo. Ni glasa nismo čuli od borkinja za ženska prava'

Milanović je naveo kako se retoričke bravure, kojima se koristio Jandroković, više ne koriste ni na stočnim sajmovima. Predsjednik Sabora poručio je pak da njegove nebuloze ne želi više komentirati.

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović ponovno se oglasio na Facebooku. Ovoga puta prozvao je predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

- Vjerni sluga svih šefova „organizacije“ - kako je sam nazvao HDZ - Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku zastupnicu Sandru Benčić da se „pogleda u ogledalo“ i „otkrije skrivene talente“. Izvan svakog konteksta, ispod svake granice pristojnosti, i to s mjesta predsjedavajućeg Hrvatskog sabora. Od organizacije smo u Saboru čuli “panj”, “smeće”, “pogledajte se u ogledalo”... što je sljedeće? - piše Milanović koji je dodao kako se u Saboru nije tako obraćalo ženama "od vremena spominjanja madraca", a nikada s "predsjedničkog stolca". 

- Prošla su 24 sata od njegove retoričke bravure kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima, ali nismo čuli ni glasa od uvijek budnih zaštitarskih sljedbi i borkinja za ženska prava. Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla - i retorički i politički – prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao, neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita – što vi (ne)radite? Ili valjda po narudžbi „organizacije“ - napisao je. 

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na najnoviji istup predsjednika države samo je kratko poručio: 

- Nebuloze Zorana Milanovića ne želim više komentirati. O njemu sam sve rekao u svojoj izjavi od 27. ožujka - kazao je.

Najčitaniji članci