Obavijesti

Promo sadržaj

Prazna baterija postaje stvar prošlosti uz Huawei Mate 10 PRO

Prazna baterija postaje stvar prošlosti uz Huawei Mate 10 PRO
4

Uz novi Huawei Mate 10 Pro razgovor traje 17 sati bez prestanka

Pametni su telefoni posljednjih godina ostvarili nevjerojatan napredak na području tehnologije. To dokazuje i činjenica da se na svako stolno računalo proda više od pet pametnih uređaja. Današnji mobiteli omogućuju gotovo iste funkcije kao i prosječno računalo, a pritom stanu i u džep.

Jedan od vodećih svjetskih proizvođača pametnih uređaja, Huawei, izdao je novu seriju uređaja koji će promijeniti život iz temelja. Huawei Mate 10 Pro pruža vrhunsko iskustvo pomoću NPU procesora s ugrađenom umjetnom inteligencijom koja uči i pamti vaše navike, a uz umetnuti chipset radi brže nego ikada do sada. Velika memorija omogućuje pohranu fotografija, videa i dodatnih sadržaja bez razmišljanja o ograničenjima, a inteligentna kamera sama prepoznaje oblike na zaslonu i prilagođava postavke kako biste dobili savršenu fotografiju. Ovo najnovije tehnološko postignuće spremljeno je u elegantan uređaj zaobljenih rubova koji daju dojam da se radi više o ukrasu nego o vrhunski funkcionalnom pametnom telefonu.

Huawei Mate 10  Pro donosi spoj performansi i snage spremljeno u uređaj modernog dizajna. Ekran zauzima većinu cijele prednje strane mobitela, što vam omogućuje savršen pregled društvenih mreža, fotografija i video sadržaja. Mate 10 Pro dizajniran je tako da bude oku ugodan, s finim linijama i sjajem stakla. A tko zna bolje cijeniti spoj funkcionalnosti i vrhunskog dizajna nego popularni hrvatski pjevač, Massimo. Jedan od najcjenjenijih i najtraženijih glazbenika koristi Huawei Mate 10 Pro zbog prednosti Leica kamere koja odlično snima i u uvjetima s malo svjetla, poput koncerta, probe ili jednostavnog prijateljskog druženja. Također, izdržljiva baterija omogućuje pjevaču da bude u stalnom pokretu bez pomisli na punjač.

Mate 10 Pro pametni telefon jednostavan je za korištenje, a životni vijek baterije, koja je česta boljka aktivnih mobilnih korisnika, može izdržati dva dana uobičajene upotrebe. To znači da se s jednim punjenjem može razgovarati 17 sati bez prestanka ili neometano surfati internetom do 15 sati.

Huawei Mate 10 Pro pruža vrhunsko korisničko iskustvo, brz je, a uz otporno kućište uvijek će izgledati kao da je tek izašao iz izloga. Uz sve navedene prednosti, tu je i dodatnih 360 razloga za narudžbu Mate 10 Pro. Samo u pretprodaji, uz svoj Huawei Mate10 Pro na dar dobivate Huawei EnVizion 360 kameru  koju je dovoljno spojiti na pametni telefon te snimati zapanjujuće fotografije i videozapise.

Link za predbilježbu možete pronaći ovdje, no požurite jer količine su ograničene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.