Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Predijabetes je ozbiljno stanje koje upozorava na probleme

Razina šećera u krvi oko ili malo iznad propisane granice alarm je tijela koji se ne smije zanemariti jer može odvesti u dijabetes 2.

Foto: Pharmoval

Povišena razina šećera ili glukoze u krvi, nešto je čim se susreće sve veći broj ljudi, a vrlo jednostavno se otkriva analizom krvi. Zabrinjava činjenica da se dobna granica sve više pomiče pa sve je sve veći broj mlađih ljudi pogođen dijabetesom.

Što kad je šećer povišen? 

Predijabetes je stanje kod povišene glukoze u krvi i poremećene tolerancije, no ne u toj mjeri da se dijagnosticira dijabetes. Ipak predijabetes je vrlo ozbiljno stanje koje se ne smije zanemariti jer vodi u dijagnozu dijabetesa i upozorava nas da trebamo nešto učiniti. Uz zdrave životne navike postoje i dodaci prehrani sa sastojcima koji su se pokazali vrlo korisnima u držanju razine glukoze u granicama normalnih vrijednosti.

Foto: Pharmoval

Prirodna pomoć u kapsulama

Proizvod u ljekarnama koji se ističe zbog kombinacije sastojaka su kapsule s cejlonskim cimetom (Cinnamomum zeylanicum) poznatim kao pravi cimet koji ima vrlo vrijedna svojstva i ne smije ga se miješati s običnim kineskim cimetom koji se koristi u kuhinji. Tu je i važna alfa-lipoična kiselina te ne smijemo zaboraviti kako je za regulaciju šećera u krvi neophodan i dovoljan unos esencijalnog minerala kroma.

Dibeticin – kapsule s pravim cimetom

Dibeticin je dodatak prehrani u kapsulama i dio je hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Proizvod uravnoteženog i optimalnog sastava u dnevnoj dozi sadrži preporučene količine ekstrakta cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te čak 300 % preporučenog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi. Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga možete naručiti OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite službene stranice www.pharmoval.hr

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message