Obavijesti

News

Komentari 491

Predsjednica otišla u ribolov: Plovila morem, prebirala ribu...

Predsjednica otišla u ribolov: Plovila morem, prebirala ribu...
6

Cijelonoćni ribolov u akvatoriju Kornata rezultirao je s desetak tona ulovljene ribe. Predsjednici ništa nije bio problem, prebirati ribu i ostalo, kaže zadarski dožupan

VIDEO

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nakon Knina uputila se na otok Ugljan. U mjestu Kali se koćaricom otisnula u ribolov.

- Predsjednica se s ribarima koćaricom otisnula na more. Poželimo im dobar ulov - objavljeno je na Facebooku Kolinde Grabar Kitarović. 

Kako piše Večernji list, cijelonoćni ribolov u akvatoriju Kornata rezultirao je s desetak tona ulovljene ribe.

- Vidim da su ribari zadovoljni ulovom, a i ja sam i moram reći da se divim tim ljudima. Cijelu noć smo strpljivo čekali da se riba pod reflektorima skupi. Mogu samo zamisliti kako je ribarima kada nije ovako mirno more i kad nije ovako toplo raditi cijelu noć i stvarno im se divim - izjavila je predsjednica ističući kako unatoč nužnoj dodatnoj modernizaciji brodova stvari idu nabolje.

Zadarski dožupan Božidar Longin istaknuo je kako se predsjednica pokazala odličnom u upijanju ribarskih vještina.

- Predsjednica je željna znanja, puna energije i ništa joj nije bio problem,  prebirati ribu i ostalo. Krenuli smo u 20 sati, a u zadarsku luku se vratili u osam ujutro i nakon 12 sati impresije su odlične i zbog lijepog vjetra koji nas je poslužio i zbog odličnog ulova, a nama kao predstavnicima lokalne vlasti je drago da je predsjednica vidjela jedan pravi mali svijetleći grad od ribarskih brodova i da se uvjerila da je Zadarska županija najribarskija županija u Hrvatskoj - rekao je Večernjem dožupan Božidar Longin.

Predsjednica je, podsjetimo, u ponedjeljak posjetila Knin gdje je provjerila kako teku pripreme za obilježavanje Oluje. Pritom se u Crkvi Gospe velikog hrvatskog krsnog zavjeta okušala i u lijepljenju keramičkih pločica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 491
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk