Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predsjednik Mesić posjetio žrtvu sina tajkuna Žužića

Mesić je u Varaždinskim toplicama posjetio Hrvoja M. (22), kojeg je pri brzini od 140 km/h i 2,15 promila alkohola u krvi, autom udario tajkunov sin

P. Glebov
Foto: P. Glebov
5 komentara

Predsjednik Mesić posjetio je nakon proslave 50. obljetnice prvog bolničkog odjela u rehabilitacijskom centru Varaždinske toplice Hrvoja Matijašića (22). Hrvoje se oporavlja od operacije kralježnice. Nastradao je u prometnoj nesreći koju je pri brzini od 140 km/h i sa 2,15 promila alkohola u krvi skrivio tajkunov sin Hrvoje Žužić. Hrvojeva djevojka Ružica Pavić (19) je poginula.
- Posjetio sam Hrvoja. Dobro se oporavlja iako su prognoze bile loše. Hoda i može nastaviti studij - rekao je predsjednik Mesić.
Dodao je kako on tijekom svoje predizborne kampanje, koju je financirao Hrvojev otac Željko Žužić, nije mogao znati što će se dogoditi u budućnosti.
- Zahvaljujem na posjetu i nadam se da je to ujedno i podrška našem nastojanju da se donese pravedna sudska presuda. Naša želja je da se svi počinitelji teških kontinuiranih prekršaja maksimalno kazne - rekao je Marinko Matijašić, Hrvojev otac, i nastavio: - Uspjeh i sreća svih nas je što je naš Hrvoje sa 22 godine, nakon teške ozljede, ponovno naučio hodati. Teška rana na srcu ne zacjeljuje i ta bol za voljenom Ružom, na žalost, nikad neće prestati.

Možda vas zanima i ovo:
Message