Obavijesti

Promo sadržaj

Predviđanja hrvatskih vidovnjaka za prosinac

Predviđanja hrvatskih vidovnjaka za prosinac
1

Tarot centar Aurora okuplja najbolje tarot majstore i stručnjake ezoterije te je među najboljima u Hrvatskoj. U 12 godina rada pomogli su mnogim osobama da se suoče sa svojim strahovima

Svi njihovi zaposlenici prolaze stručna osposobljavanja te pohađaju seminare, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, kako bi mogli pružiti što kvalitetniji rad. 

Mogu se pohvaliti velikim brojem djelatnika koji su vidovnjaci od rođenja, kao i vrsnim astrolozima i numerolozima koji će na stručan način izraditi sve vrste karata kako bi njihovi korisnici saznali što više o sebi, o načinu na koji bi trebali organizirati svoj život kako bi ostvarili svoje ciljeve i ispunili svoje želje. Među najboljim djelatnicima ističu tarot majstorice s dugogodišnjim iskustvom. 

Gospođa Petra od rane mladosti pomaže ljudima jer je vidovnjakinja rođenjem. Tarot joj služi kao potpora njezinim vidovnjačkim sposobnostima, a njezini korisnici za nju vole reći kako uvijek da iskren odgovor te im je velika potpora pri rješavanju svih životnih problema. Petru možete kontaktirati na 064 605 605 (tel  6,99 kn/min, mob  8,41 kn/min ).

Gospođa Ana vrsni je tarot majstor i astrolog, a posebna su joj ljubav sajmovi ezoterije jer voli usavršavati svoje sposobnosti. Uspješno rješava i najkompliciranije ljubavne situacije i spaja ljubavne parove jer se najviše posvetila ljubavnom tarotu. Tarot čitanje s Anom možete imati na 064 605 605 (tel  6,99 kn/min, mob  8,41 kn/min ).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vidovnjakinja Belita od svog oca je naslijedila dar vidovitosti, a kroz tarot karte točno vidi prošlost, sadašnjost i budućnost. Ezoterijom i proricanjem se bavi preko 30 godina, a svojim korisnicima daje odgovore koje prima iz viših dimenzija onog svijeta. Posebno je specijalizirana za ljubav i odnose jer radi razne ljubavne rituale. Belita je dostupna na broju 064 600 000 (tel  6,99 kn/min, mob  8,41 kn/min ).

Proročica Sanja preko 19 godina koristi svoje sposobnosti kako bi pomogla osobama koje su odlučile promijeniti svoj život. Predvidjela je razne događaje, pomagala je ljudima da izađu iz teške financijske situacije, mirila je partnere i iscijelila mnoge osobe na koje je bio bačen urok. Uvijek iskrenu i konkretnu gospođu Sanju možete dobiti na 064 605 605 (tel  6,99 kn/min, mob  8,41 kn/min ).

Njihove vidovnjakinje i astrolozi predvidjeli su što nas očekuje u ovom mjesecu. 

Ovan 21.03. – 20.04.

Vaš partner će uvidjeti da vam ne poklanja dovoljno pažnje koju zaslužujete. Napetost i nervoza koju osjeća se negativno odražavaju na vaš emotivni odnos. U ovom mjesecu očekuju vas značajne prilike za napredovanje na poslu ili pronalazak novog posla samo te prilike trebate prepoznati. Ako se predomišljate o radu u inozemstvu, sada je prilika skupite hrabrost i odlučite se na taj pothvat. 
 
Bik 21.04. – 21.05.

U vašem emotivnom odnosu moglo bi biti dosta ljubomore koja će činiti odnos napetim. Za neke odluke treba pričekati razvoj situacije. Mnoge očekuju iznenadne poslovne ponude, a za njihovu realizaciju trebat ćete biti strpljivi. Prevelika napetost koju vučete kroz cijelu godinu mogla bi se jako loše odraziti na vaše zdravlje.

Blizanci 22.05. – 21.06. 

Bit će potrebno još malo strpljenja pa i diplomatskih reakcija da od partnera dobijete željenu pažnju. On nije raspoložen za neke ozbiljnije razgovore niti donošenje važnih odluka. Na poslu vas očekuju razni incidenti, a koraci koje poduzmete u ovom mjesecu će definirati vašu financijsku situaciju za narednih nekoliko godina. Čuvajte se naglog reagiranja i nemira koji će loše utjecati na zdravlje. 
 
Rak 22.06. – 23.07.

Svjesno ili nesvjesno uspijevate šarmirati suprotni spol. Trebate naučiti iskoristiti svoje najveće adute. Bit će vam potrebno veće razumijevanje i pažnje od partnera. Ovaj mjesec imat ćete jako puno posla i trebat će vam koncentracija i smirenost kako ne bi upali u probleme. Prosinac je pravo vrijeme da se riješite loših navika i nađete rješenja za probleme koje ste zanemarivali.
 
Lav 24.07. – 22.08.

Osjećat će te prazninu i gubitak povezanosti s partnerom. Okolnosti u kojima ste se našli negativno utječu na vašu vezu. Bit ćete jako motivirani i kreativni na poslu što će iz vas crpiti puno energije i to će se loše odraziti na vaše zdravlje. Nemojte u ničemu pretjerivati pogotovo oko blagdana.
 
Djevica 23.08. – 22.09. 

Ovo je mjesec u kojem se trebate posvetiti sebi i svojem partneru. Previše vremena ste posvećeni drugima. Ljudi ponekad previše očekuju od vas i to vas iscrpljuje. To će se posebno vidjeti na poslu gdje ćete dobiti dodatne zadatke koje će u vama izazivati nemir i dovesti će do oslabljenog imuniteta. Važno je da nađete način kako da se opustite.  
 
Vaga 23.09. – 22.10.

Puno ste ulagali u emotivni odnos i sada očekujete malo veći angažman od partnera. Ovo je mjesec u kojem možete uživati ukoliko sami sebi ne iskomplicirate život. U prosincu ćete biti hrabriji i pokazivat ćete inicijativu, a možete očekivati i poboljšanje financija. Potražite rješenja za vaše zdravstvene probleme i nemojte biti nemarni. 
 
Škorpion 23.10. – 22.11.

Čeka vas puno strasti u vašem odnosu te neočekivanih razvoja događaja. Jedna ženska osoba vam stalno stvara probleme koji utječu i na vašu vezu. Imat ćete potrebu da nešto poduzmete u vezi svojih financija tako da je pravo vrijeme da se pokrenete i ohrabrite kako bi postigli svoj cilj. Bit ćete puni energije, ali ne pretjerujte ni u čemu.

Strijelac 23.11. – 21.12.

Vi i vaš partner bi se mogli jako razilaziti u stavovima i željama ,pa će odnos biti napet. Bit će vam potrebno više zabave i opuštanja. Na poslu je došlo vrijeme da analizirate što želite u 20148. godini. Uzmite si vremena i napravite dobar plan da vam kasnije ne bi bilo žao. Pokušajte najbolje iskoristiti slobodno vrijeme inače će doći do slabljenja organizma i bolesti.
 
Jarac 22.12. – 19.01.

Netko intenzivno misli na vas. Moguća obnova veze ili starog prijateljstva. Slobodno pokažite malo više zainteresiranosti prema ljudima do kojih vam je stalo. Snovi će vam pomoći u donošenju važnih odluka, a svoju energiju trebate ravnomjerno usmjeriti i prema obitelj i prema poslu. Fizički bi mogli pokleknuti sezonskim bolestima pa pazite na svoju prehranu.
 
Vodenjak 20.01. – 20.02. 

Partner vam sprema neko iznenađenje. Osjećat će te se ispunjeno i zadovoljno u ljubavnom gnijezdu. Nemojte dozvoliti nevažnim ljudima da vam kvare raspoloženje i pridavati preveliku pažnju stvarima koje će se na kraju pokazati da i nisu toliko bitne za vašu sreću. U ovom mjesecu ćete dobro zarađivati, ali pripazite na izdvajanje novaca za poklone kako ne bi imali problema u siječnju.
 
Ribe 21.02. – 20.03.

Netko vas može nenamjerno povrijediti ili razočarati. Ukoliko nećete dozvoliti da vam prošlost bude glavna tema, zračit će te šarmom na kojeg će vaš partner teško ostati imun. Iskoristite povoljno razdoblje, ali nemojte si komplicirati život. Budite umjereni i oprezni i u privatnom i u poslovnom životu. Krajnje je vrijeme da svom zdravlju posvetite više pažnje. 

Ako Vas detaljnije zanima što možete očekivati u prosincu ili u 2018. godini te ako želite izbjeći probleme koji Vas očekuju i saznati kako ih riješiti, obratite se djelatnicama Tarot centra Aurora na broj telefona: 

064 605 605 (tel  6,99 kn/min, mob  8,41 kn/min)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta
PROMO

Geotermalna energija može postati hrvatska dobitna karta

Stižu pohvale iz Europske unije: Kada je u pitanju geotermalna energija, Hrvatska je primjer dobre prakse.